- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
C728 hibákra még lehet számítani javításokra nem is kevésre. Elég új modell a c715 esetében 653-as szoftverrel lett számomra tökeketes tv. A rossz hír hogy ez majdnem egy évbe telt a jó hír hogy legalább foglalkozott vele a tcl! Szóval nem kell temetni a tv-t mert lehet a következő szoftver megoldja!
-
Kiskutya
veterán
válasz
szakalinho #8631 üzenetére
Mozgás menüben tudod használni de pontosan nemtom hol lesz nekem c715 van abban nincs de a 725 illetve 728-ban már van.
Leírás:MEMC simábbá teszi a képeket TV- és multimédiás jellel egyaránt. A TCL szabadalmaztatott szoftveralgoritmusával továbbfejlesztve,
minden részletet megtapasztalhat, amikor gyorsan mozgó, akciódús tartalmat néz (például: Sport). -
Kiskutya
veterán
válasz
kocsislevi #8600 üzenetére
A kép biztos hogy jó lenne a micro dimming nem okoz glória efektust de az kB olyan mint a dinamikus kontraszt. Alapon használtam aztán rájöttem hogy jobb kikapcsolva. Amúgy ha lenne a tv-n ld én valószínű azt is kikapcsolnám mert engem nagyon zavar főleg a feliratok körüli fények.
-
Kiskutya
veterán
válasz
szakalinho #8584 üzenetére
Próbáld meg bekapcsolni a sport módot és azt állítsd be a szemedhez. Nekem az nagyon túlszaturált alapon de a mozgás lehet Jobb lesz. Meg a 728ba van memc is azt is kapcsold be sporthoz.
A műszeres beállítás nagyon sok embernek nem tetszik meg minden panelhez külön kell állítani. Filmezéshez a mozi mód nagyon jó kiindulási de ugyan az sporthoz már nem biztos hogy jó lesz! -
Kiskutya
veterán
válasz
Dadpool #8573 üzenetére
Nem az ár a lényeg volt már oledbe is olyan rossz hogy csak pislognál. Nekem meg már volt a sokak által lehuzott edge ledes panel lg ips ami teljesen homogén bevilágítás mentes volt és majdem alap modell... Ott viszont az volt a jó hogy 2 év után bedöglött és egy 190 ezres tv-t 180ba akartak javítani.
-
Kiskutya
veterán
Máshol se jobb a helyzet friss bejegyzés: [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
szucsinka #8553 üzenetére
Ne izgulj panel lottó hidd el minden márka szar. Én LG-t váltottam tcl-re és nem bántam meg! Bízz benne hogy szerencsésebb leszel! Lg-böl max oledet fogok venni de semmi mást! Sony meg az egyik legjobb panel szempontból viszont az ára is olyan! El kell dönteni mennyit ér egy tv!
-
Kiskutya
veterán
válasz
kocsislevi #8547 üzenetére
Nincs benne ld. Micro dimming van nem tudom a tcl mit tervezett hogy az van feltüntetve. Nem gondolnám hogy ezt később egy szoftver frissítéssel tennék bele. Sajnálom hogy így jártál egy 65-öt se egyszerű visszaküldeni nemhogy 75...
-
Kiskutya
veterán
válasz
kocsislevi #8543 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
kocsislevi #8543 üzenetére
Ha szemmel is így látszik nem csak a fotón tűnik durvának akkor én ezt visszaküldeném. Amúgy c728ba nincs ld csak micro dimming.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8527 üzenetére
a lényeg hogy jó lett!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8523 üzenetére
V267
Bocsi már nem működik a link.
-
Kiskutya
veterán
Akinek van amazon prime video érdemes belenézni a The Wheel of Time (Az Idő Kereke) sorozatba. Nem egy gyűrűk ura de marha jó a kép minősége hdr 10+ba. Ami érdekes a hang atmos a tv ki is írja a netflixen soha nem sikerült atmost kicsikarni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8523 üzenetére
Van még rá frissítés de nem hivatalos. Lehet érdemes várni a következőre talán megoldja vagy nézz bele a plex beállításokba hátha találsz valamit.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tocijozsi00 #8512 üzenetére
Először addig juss el hogy frissítsd a szoftvert utána érdemes a szerviz menüvel foglalkozni. Akkor NTFS-re formázd a pent. Már nemtom mire van nekem fat32 vagy NTFS.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tocijozsi00 #8508 üzenetére
Kimásolod penre majd a tv-n helyi frissítést választod. Ennyi.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tocijozsi00 #8504 üzenetére
Valami fotót tudnál mutatni mi a gond? Az is lehet hogy panel hiba de addig amíg nem látok valamit nem tudok segíteni. A mozgás javítást kikapcsoltad? A c725ben van memc amit nem mindenki szeret azt ki kell kapcsolni mert szappanopera hatást eredményez.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tocijozsi00 #8502 üzenetére
Írd már le a beállításokat. És mit nézel pontosan?
-
Kiskutya
veterán
válasz
tocijozsi00 #8497 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8489 üzenetére
Feltetted az újabb szoftvert?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8463 üzenetére
Esetleg próbáld meg innen a 256-ot feltenni. [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8460 üzenetére
Nézd már meg milyen szoftver verzió van fent? Mindenképp a mozi módban kezdj el állítani. Ha elállítottad van olyan hogy kép visszaállítás és kezdheted az alapoktól!
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8455 üzenetére
Nálam a plex tökéletes pedig c715 van. Valószínű hogy valami beállítás vagy hálózati gubanc lesz. Esetleg ránézhetsz van e újabb szoftver lehet az is segít! Beállításnál a mozi módot használd és kapcsolj ki minden képjavítót.
-
-
Kiskutya
veterán
Csak szerintem már egyre kevésbé lehet majd itt is szart eladni. Igaz a szervizek próbálják lerázni az embereket de már egyre többen reklamálnak és nem nyelik le ha szar valami lásd tv-nél a panel. Én is ott tartok a következő tv-nél az lesz az első hogy megnézem és megy vissza ha nem ok. Ha 10x kell valamit visszaküldeni akkor 10x fogom.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8308 üzenetére
A nagy táv alap infrás a kicsi bt és beépített mikrofonnal. Ha nincs gond a tv-vel nem is kell frissíteni, elméletileg frissül automatikusan de ha bármi gond lenne és lenne újabb szoftver azt manuálisan is felrakhatod.
-
Kiskutya
veterán
válasz
tomisanzero #8269 üzenetére
Elméletileg igen gyakorlatilag én mindig manuálisan tettem fel mert vagy nem jelzett vagy nem voltam elég türelmes. Egyébként a 725 meg 728-at nem piszkálnám megvárnám amíg jön. A c715 illetve 815 nagyon rossz szoftverrel indult és volt jó pár hónap mire jó lett.
-
Kiskutya
veterán
Ezért jó hogy lehet régebbi szoftvereket is visszatenni! [link]
-
Kiskutya
veterán
válasz
Vhiktor #8173 üzenetére
Megnéztem a c715-ön a c728 beállításait. Szerintem nagy különbség nem lehet a 2 panel között mert meglepően jó nálam is. Alapból majdnem úgy használtam csak melegebbre kellett a szint állítani. Szokni kell de tény hogy természetesebb. A dolby vision esetében sötét módba jól néz ki a gamma 4-re állítva. (legalább is természet filmben tesztelve jól mutat fel sötét szobában) amúgy a dv világos módot nem ajánlod?
-
Kiskutya
veterán
válasz
rainman72 #8130 üzenetére
Én ezt soha nem értettem hogy lehet egy műszaki dolgot az asszonnyal megbeszélni. Én se szólok bele milyen függönyt tesz fel vagy milyen konyhai cucc kell neki így ő se szól bele milyen meg mekkora tv-t veszek. És szerintem ez nem arról szól hogy csak közösen lehet mindent megoldani hanem arról hogy ki mihez ért és bízik a másikban.
-
Kiskutya
veterán
Elméletileg az android 11-be már ki lehet kapcsolni a tv hangszóróit ha optikán megy a hang. Ezzel én is szívtam nem tudom miért nem lehet 9 alatt megcsinálni. Szerencsére nálam működik a hdmi arc ott nem szól a tv használat közben. Ahhoz képest hogy a 3. negyed évre ígértek a 11-et eléggé meg vannak csúszva de ami még jobban idegesít a béták se jönnek úgy ahogy eddig...
-
Kiskutya
veterán
A tcl nagyon nyomul gamer fronton is. [link]
-
Kiskutya
veterán
V078 IMG fájl.....
http://celesw.tcl.com/Test/software/V8-T615T01-LF1V078.zipezt találtam de erre szerintem fel megy az ota 81 vagy 82
-
Kiskutya
veterán
válasz
littlejoe1 #8033 üzenetére
Mivel a sony ips azt én kizárnám. Soha többet ips volt hozzá szerencsém.
-
Kiskutya
veterán
válasz
bzoltan1972 #8018 üzenetére
C715 android 9 a 725, 728 android 11.
-
Kiskutya
veterán
válasz
bzoltan1972 #8014 üzenetére
Hbo tökéletesen működik. Nincs lassulás.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8010 üzenetére
Akkor jó a c715 is. Nekem egy ps4 is van mellé és amire nekem kell tökeketes az élmény.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8008 üzenetére
Ha konzol van vagy lesz én a c728-at venném. A 65-ös változat volt már 279 is remélhetőleg a bf alatt legalább annyira lemegy.
-
Kiskutya
veterán
válasz
aradebil2 #8004 üzenetére
C725 kB ugyan az mint a c715 annyi hogy abban van memc és android 11 amit elméletileg meg kap a c715 is. A memc akkor érdekes ha szereted a szappanopera effektet. Elméletileg sporthoz is jó de mivel a c715be nincs én nem használom. Az előző lg tévémbe volt hasonló de ott is mindig kikapcsoltam.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Levente1991 #8002 üzenetére
C az qled a p hagyományos nem egy kategória a 2 tv. A c725 már android 11 van a p-n a 9.
-
Kiskutya
veterán
válasz
mr.tamasbiro #7999 üzenetére
Nem kell semmit menüben ott van!
-
Kiskutya
veterán
Formázza az USB flash meghajtót FAT32-re
Másolja az Update.img frissítési fájlt egy USB flash meghajtóra.
Helyezze be az USB-meghajtót a TV-készülékbe
Kapcsolja ki a TV-t
Húzza ki az áramellátást
Tartsa lenyomva a bekapcsológombot a TV-n
Kapcsolja be az áramellátást
Tartsa lenyomva a gombot, amíg meg nem jelenik a firmware állapotsora (körülbelül 10 másodpercig)
Várja meg a firmware végét. Ne nyomjon meg egyetlen gombot sem a TV-n vagy a távirányítón a firmware alatt!
A Szerviz menüben kötelező a Reset Shop elvégzése -
Kiskutya
veterán
MT9615 Platform (C728 & C825).......V8-T615T01-LF1V083
V083
IMG File:
http://celesw.tcl.com/Test/software/V8-T615T01-LF1V083.zip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest