Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
HUF/nit....jól jegyezzétek meg.
az új irányadó arányszám
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #21045 üzenetére
Én is fényerő mellett voltam, mostanra teljesen atfordult ez a dolog nálam...csak Tv adás és egy kettő mese megy nálam sdrben, többi hdr és dv.valahogy jobban esik a szemnek ha egy robbanás fényes, legfényesebb de nem annyira hogy vakít...egyszerű komfort...márpedig ha le ülök tvzni, ne bassza már ki a szemem..moziban sincs ez másképp.
..jelenleg nálam 822nit a csúcs, 20% ablakban aztiszem.bőven jó egy robbanásban stb
Ja pont lesz*rom a tudatos felhasznalóságot, ha én azt akarom hogy jó legyen, és az dupla annyiba kerül, akkor az úgy is lessz...nem azért gurizik az ember, szopja le magát nap mint nap hogy aztán nap végén leukve a kanapéra rá nézzen a tvre és aztmondja hogy hmm jók szép nem aegszebb de nem baj mert olcsó volt...aha..hát én nem ez vagyok..utána olvastam kérdeztem, mennyire gáz a beeges, mennyire szokhato egy miniled után az oled, és eldöntöttem hogy márpedig nekem egy oled lessz..mert az a lég natívabb(amit meg tudok fizetni) lég kontrasztosabb stb stb stb.
HUF/nit? Szerintem nagyon rá vagyunk függve erre a fényerő dolog témára...nem azért mondom mert "kicsi" fenyeros tv-m van, hanem mert rájöttem hogy Qrvara jó tud lenni hatalmas fényerő nélkül is. -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #21041 üzenetére
Hidd el nem jó kedvemből adtam ki mégegyszer ennyit....egyszerűen nem ment a megszokás, mindig volt valami gond, húzta a szemem stb stb stb.plussz aztán már jött az is hogy minnel natívabban és a fekete...hagyd a fenyerő keresését...nem kell....Vhiktor is kb 100nitre kalibral..eszméletlen kellemes a szemnek ez a fényerő
(hdr dovi az más)
-
szkutyi
addikt
válasz
rumkola #21018 üzenetére
Értem.
Nem akarom senkit sem meggyőzni, de én is ettől féltem...Vhiktor kb 100x le is írta nekem hogy emiatt NEKEM nem ajánlja az oledet...xd aztán azóta mióta megvettem, 100x kimondták már hogy innentől kezdve csak oled....
De persze ez csak én vagyok...igen árban verhetetlen a tcl jelenleg.. -
szkutyi
addikt
válasz
amdboy #20916 üzenetére
Ez már akkor volt amikor 3.jára jött ki a szerviz és el vitték...ja úgy akarták elvinni hogy se egy átvételi elismervényt semmi ..én írtam kézzel egy papírt hogy sertetlen karcmentes állapotban adtam át a tvt ...nem akartak alá írni...csináltam egy videó felvételt hanggal, így tudtam bizonyítani hogy elvitték és hangban ők is elismerték hogy nem karcos..aztán két hét után mentem hozzájuk azt mondták semmi baja csak az élesség le volt véve nullára...jegyzőkönyvben is ez áll...még meg is van a jegyzőkönyv...a vásárló tudatosan el alitotta a tvt ..ez áll benne ..na utána vittem személyesen A médiába, ahová először tv nélkül mentem be, közöltem velük hogy most ide be fogok hozni egy 65" tv-t (már ismertek, tudták mina szitu) és mindenki szeme láttára megtaposom...hát nem kértek a balhebol, inkább igazgatói segítséget nyújtottak és az ment szembe a samsunggal ...amit leszart a Samsung és így nyelte be a MM az én tv-met....
-
szkutyi
addikt
válasz
Bandeee82 #20910 üzenetére
Egy alaplap csere után a tv-juk angolul és románul mosott és szárított, és azt sem tudták kopjenek vagy nyeljenek.aztan megegy alaplap csere sem oldotta meg a hibat...amikor már a mm mellem alt, fel lett küldve a nagy szervizükbe,, ahová a nagy húza Vona után oda ment egy samsungos gore, és ő mondta a szervizesnek hogy ez a tv márpedig jó, és nincs csere...na itt durrant el mindenki agya, és került az igazgatóhoz az ugy...el sem tudom képzelni ha egy q60 hibás tv-re azt mondják hogy az a baja hogy az élességet levettem nullára, mit csinálnak egy lézer projektorral, vagy egy mini leddel???!!!
-
szkutyi
addikt
Bevehetik a végét ezzel a buzi szöveggel..addig kell menni amíg le nem nyeli a b*zi anyjukat...nálam a penzemért nincs ilyen....saját magammal lenne tiszteletlenség...megdolgozok keményen azért a 2-3-5-800k-s tv-ért és majd ciripel meg foltos......hagyjuk is...
Azért csinálják ezt mert az esetek 95% lenyeli a fogyasztó.....Vhiktor tudja mit mentem anno a Samsung ellen....és nyertem... -
szkutyi
addikt
Update.megy....
Valószínű kell ez az előfizetés ..most van rendes 5g és megy...viszont azt észre vettem hogy hiába van egy filmnek az infojaban hogy 60Mbps bitrata, az elején van egy bikásabb, utána még a 10-et sem éri el -
szkutyi
addikt
válasz
Solymi81 #20635 üzenetére
Na várj!
1. A kép módokat nem te állítod hanem a tartalomhoz állítja be a tv! A tv adás sdr... A filmek pedig lehetnek sdr, hdr, hlg és dolby vision..ha egy film hdr, akkor a tv hdr módba vált elinditaskor.
2. A gammát nem állíthatjuk csak úgy mert egy film sötét...lehet az anyag direkt olyan, vagy szar a realse amit letoltottél.
3. Most hogy már tudod hogy hogyan vált képmódot, indits el egy sdr tartalmát és állítsd be a kepmodot úgy ahogy Vhiktor mutatja azt a youtubon..aztán ugyan ezt tedd hdr esetében és dolby vision esetében.
4. Ha annyira sötét egy dolby vision tartalom akkor tedd át dolby vision vilagosra...az tol rajta egy kicsit. -
szkutyi
addikt
válasz
EquinsuOtcha #20601 üzenetére
Szvsz Nem védem a márkát én is le cseréltem, de ember egy "pixel hiba" miatt ekkora .... Verni.xd
A másik meg hogy nagyon hamar le vontad a következtetést...
Nem tudom te milyen irodában dolgozol milyen monitorokkal, de az a fogyasztói tarsadalomnak a fordított világa lehet hogy te ott még nem láttál rossz pixelt, vagy készüléketJa de most nézem igazából a tiéd sem pixel hibás hanem elektronika...akkor miről is beszélünk?kifogtal egy rosszat..ez bárhol előfordul...
Samsungrol inkább már meg sem nyilvánulok... -
szkutyi
addikt
Azért ez is megér egy misét ..
Tcl-el mikor felvettem a kapcsolatot(TELEFONON!) Megnézték hogy az én soc-omra legutolsó hivatalos az 511 ami OTA-n is ment egy ideig. Azt mondták nyugodtan probalkozhatok az ujjakkal is de ha probléma van az garanciavesztest is jelent.
Köszi a figyelmet, SZIASZTOK!
-
szkutyi
addikt
Amit olvasok!amit a többiek elmondanak!.az alapján..de én nem is írtam hogy saját tapasztalatom lenne az új fw-kel kapcsolatban csupán azt hogy nem kell csodálkozni ha valami nem tökéletes a brutális hardveren, mert nem rá való fw!működik vele.de nem rá való..
De én már nem megyek bele ebbe újra...Vhiktor is megmondta!ha a tv nem adja be, annak oka van! Ő is látta az új fw-t ..innentől kezdve mindenki döntse el maga! -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20432 üzenetére
587 és 590 között mi a kulombseg?587nél zárójelben a c835 590nél már nincs .
Mindkettő fw meretileg is megegyezik
De igazad van! Nincs zárójelben...
Számomra hiteltelen lett az a csoport, ahogy látod te is az 587 ami elvileg nem rá való, ott jó a dv, az 590nél ami elvileg rá való, már szar a dv! -
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
válasz
redbiro #20408 üzenetére
Ugyan úgy csináld ahogy az install mondja!
How to IMG upgrade1. Format a USB Flash drive using FAT32.
2. Download the zip file containing the software for your TV to your computer.
3. Unzip/extract the software.
4. Copy the software file to the root catalogue of the USB flash drive.
5. Unplug the power cord to your TV.
6. Insert the USB flash drive into the USB port on the back of the TV.
7. Press and hold the power button on the TV, not the remote.
8. While holding the button on the TV, plugin the power cord of the TV again.
9. When the software install message appears on the TV, release the power button.
10. Do not unplug the power cord during the software install. When the initial setup screen appears on the TV the software install is completed.
This method will reset Android settings and installed apps. -
szkutyi
addikt
-
szkutyi
addikt
Úgy pontatlan hogy megemeli a feketet ezáltal "világít". Alul felül a fekete csík....vagy mátrix eleje amikor jönnek fentről lefelé a zöld betük, na ott nem fekete a háttér hanem kicsit emelkedett...
Ugyan ez tv-n lejatszva fekete!
Ez a hiba pont ennek tudható be?vagy csak szimplán a fejlesztők a black level-en toltak egy ertéket mert amúgy is gond volt a dovi-val....???!!! -
szkutyi
addikt
Hardveresen?miért?
Emelkedett a fekete a dovinál mindegyik-en.
Viszi amúgy a profilt 7et is csak figyelmen kívül hagyja a fel-t..
Egyébként ezzel a hardveres dologgal nem értek egyet...ugoos megtudja oldani? Dune úgy,a ezzel a processzorral mint a zidoo megtudja oldani?...Dune: Blu-ray fájlok (mapparendszer és ISO, 2D/3D) lejátszása menüvel együtt, Dolby Vision formátum (MEL és FEL) mellett is.
Minden más médialejátszónál szélesebb Dolby Vision támogatás számos formátumban (BDMV, BD ISO, MKV, MP4, TS, M2TS), valamennyi Dolby Vision profil (P4, P5, P7, MEL és FEL, P8) kezelésével.
Egyedi Dune HD Dolby Vision Purifier szoftvermotor: Dolby Vision fájlok valós idejű optimalizálása a Realtek RTD1619DR médiaprocesszorral való legnagyobb kompatibilitás érdekében – a lehető legstabilabb lejátszás még akár hibásan kódolt fájlok esetében is, melyek más lejátszókon gyakran akadozást, lefagyást, szinkronhibát okoznak. -
szkutyi
addikt
Ez attól függ hogy válogat a tv...gondolom egy olyan profil volt egy olyan kiterjesztésben a dovi sáv, amit jelenleg nem.visz a tv..ezért elindítja a hdr10+ sávot(szinte nem látni a kulombseget ). Sajnos nagyon kevés a hdr10+ anyag
Remélem a realse gyartók rá szoknak majd a dovi&hdr10+ kombóra, jobb mint a hdr.... -
szkutyi
addikt
válasz
rumkola #20198 üzenetére
Forgalmas út mellett még ha neked fel sem tűnik folyamatos az apró rezonancia....igaz sok kell ahhoz hogy ki tekeredjen, sőt biztos kicsi rá az esély, de én úgy vagyok vele hogy biztos ami biztos...
De még egy kisebb nagyobb hangrendszer is tud olyan rezonanciát kelteni....
De úgy látom fontos megint belém kötni...xd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest