Hirdetés
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Szerinted azért van a korábbinál zárójelben mert nem jó rá?
Vagy azért mert igazából nem ahhoz készült de akár ahhoz is jó lehet?
Én c825-ön használom őket. Mondjuk nekem egyelőre a 587-es van rajta. Mert túl gyanús hogy ilyen gyorsan jöttek ki ezek az FW-k így kívárok. De a c825 már régóta zárójelben van és én felteszem őket rá pont azért mert ott van zárójelben... Mert számomra azt jelenti, hogy akár ahhoz is jó.....
Miért lenne ott valami ha ahhoz nem jó vagy nem ajánlott!?De pont azért kérdeztem mert hátha valamit nem veszek észre vagy rosszul értelmezek.
De természetesen attól hogy jó valamihez egy adott FW még lehet hibás. Ennél most többen is jelezték elég konkrétan itt is.
Korábban az 582-re is írtad hogy nem jó csak az új típushoz. Ezt pedig itt többen cáfolták, bele értve engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor