- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
Köszi!
Szerintem nem a gyári lejátszóval probáltam, mert itthoni hálózaton néztem Alitát, és a gyári lejátszóban nem látja a PC megosztott mappáját valamiért, de még próbálkozom.Eléggé új nekem ez a HDR téma, van még mit tanulnom. Azt hiszem, be kell szereznem egy NAS-t is. Asszony örülni fog.
Eddigi tévém csak monitorként funkcionált, és a routeren megy a torrent kliens, de annak a letöltési sebessége nem nevezhető alkalmasnak nagy fájlok letöltésére. Lehetne, de nem erényem a tervezés, és a türeéem.
-
belashx
senior tag
Srácok, eddig.bármit játszottam le, mindig csak azt írja ki a bal felső sarokban, hogy hdr10. DV-nél is ezt kéne kiírnia? Jobb oldalt a felbontás, freki mellett, pedig pq16 szerepel. Próbáltam Kodi alól, ill gépről is lejátszani.
Egyszer mintha valami színes felirat jelent meg hdr10 helyett, de azóta sem tudtam reprodukálni.
-
belashx
senior tag
Az lehet, hogy a v372 FW alatt nincs ECO mód?
Mintha korábban láttam volna, de egyszerűen nem találom. Vagy ki/be kéne kapcsolni valamit, hogy megjelenjen?Nem szóltam, megtaláltam.
-
belashx
senior tag
válasz
Kiskutya #2847 üzenetére
Én is agyaltam az U7QF-en, főleg, mert 180e(vagy 190?
) volt a MediaMarktban, de asszonynak nem tetszettek a színei. Emiatt, no meg az 5 év gari miatt lett a TCLC715.
Ja, megérkezett a tv! Eddig tetszik! Egyelőre ismerkedem vele, de azért rákerült a v372 firmware.
Ahogy már volt is róla szó, a youtube 4k60fpsHDR akadozik néha, de egyébként rendben van.
Viszont nem találok rá Chrome-ot. Alternatív launcherrel menne, ha jól néztem. Valaki próbált már ilyet? -
belashx
senior tag
válasz
Kiskutya #2769 üzenetére
Nem vagyok az a megijedős tpíus.
Remélem nem járok úgy, mint az évtized elején az andoridos telefonjaimmal. Akkoriban mindig mókoltam rá a mindenféle firmware-eket. Szerencsére erről leszoktam.
Amúgy szép nagyok az update fájlok. Nem gond, de meglepődtem, hogy 1,2 GB körüliek. -
belashx
senior tag
Fejlemény van garanciával kapcsolatban!
Ugyan nem írásban, csak telefonon, de a Conelser Kft-nél mondta a hölgy, hogy 5 év gáyrtói garancia van a TCL készülékekre!
A dobozt meg kell hozzá őrizni (a számlát is nyilván).Ne legyen rá szükség, de így már nem aggódom.
Csak hétfőn hozza a futár, de valahogy kibírom addig.
-
belashx
senior tag
Az a gond, hogy a T nem fog izmozni senkivel. Mi utal az 5 év garira? Egy kép, semmi más. 1 év után elhajtanak, mint a pinty.
Láttam, amit linkeltek a jogszabályból, de a garipapír egyértelműen 1 évet ír. Talán pereskedéssel ki lehet belőlük facsarni, de az nem 2 nap. Inkább a GVH-nál próbálkoznék, megtévesztéssel kapcsolatban. -
belashx
senior tag
válasz
Kiskutya #2748 üzenetére
Én is aggódom picit. Az előbb írtam nekik ezügyben. Gyorsan válaszolnak? Holnap felhívom őket. Max nem veszem át a készüléket, úgyis utánvétes, és listaáron vettem, nincs elköteleződés a T irányába.
eMAGnál érdekes sztorik vannak a garanciával kapcsolatban, pedig ott most 237e helyett 205e Ft az 55 colos, ami nagyon jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest