- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
belashx #2768 üzenetére
Képi megjelenítésben szinte garantáltan jobb élmény lesz: QLED, 10 bit, jobb kontraszt, fényerő, HDR tartalom, stb............., de
Nekem 55JU6300 volt és ha jól emlékszem a H6400 még jobb is volt (,,csak" nem ívelt) szóval az natív 100Hz-es, még a C715 (gondolom ilyet vettél) natív 50Hz. A 100Hz plusz jó interpoláció után a belépő kategóriás 50Hz nálam azonnal verte a biztit (Számomra botrány volt a képfrissítés). Remélhetőleg a C715-ben kellően jó az interpoláció és nem lesz zavaró az 50Hz a 100Hz után
-
Kiskutya
veterán
válasz
belashx #2768 üzenetére
Az első pillanatokban ne rettenj meg mert a gyári szoftver egy halom kaka. Rakd fel a hivatalos v363-at és csak utána tesztelj ha jót akarsz magadnak.
És magától nem fog frissíteni nem tudom hogy ez csak átmeneti dolog vagy a tcl ilyen de nekem 1x sem kínált fel friss szoftvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest