- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
A videjóban a szuper táblázat és rengeteg nyalánkság! Pláne, ha valaki ki tudja olvasni a fejlécet. Mindenesetre a dimming zónák és a nit kivehető, később pedig még ezernyi tech adat. Szerintem alapmű!
:
-
rumkola
nagyúr
Ezt találtam:
Dolby Atmos Dolby Digital Plus-banA Dolby Digital Plus frissítésen esett át, és egy új dekóderrel rendelkezik, amely képes a Dolby Atmoshoz kódolt tartalom feldolgozására. Ez a modul új bitfolyam metaadatokat használ a Dolby Atmos objektumalapú hangjának kinyerésére, és ezt az információt további jelfeldolgozáshoz kimenetileg adja ki. A Dolby Atmos tartalom mintavételi frekvenciája 48 kHz, ami megegyezik a Dolby Digital Plus tartalom mintavételi frekvenciájával.Mindkét új audiodekóder úgy lett kialakítva, hogy teljes mértékben visszafelé kompatibilis legyen a korábbi, csatornaalapú Dolby Digital Plus és Dolby TrueHD hangsávokkal.
Lehetséges lekeveri DD+ -ra és úgy szólaltatja meg.A passtrough a TV-n van, hogy ne nyúljon bele:
PC->HDMI->TV->Optikai->AVRAz AVR-en beszart a HDMI panel, ezért kell optikát használnom.
A lenti atmos test tökéletesen szól PC-ről, és külső vinyóról is (a pc kihagyásával). -
rumkola
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
Google play áruház indítása, bónuszként egy gombra beállítása és úgy indítása. Kipróbáltam működik.
[link] -
rumkola
nagyúr
válasz
aram01 #34668 üzenetére
Bemenetek gombra előjön ez a menü, és a képen a menü végén végén ott látod: EDIT. Itt lehet beállítani mi legyen rajta, mi ne. Legelőlre tettem a play-t, így a gomb megnyomásakor könnyen elérem. Ha az appon nyomvatartod a OK gombot akkor előjön a mozgatás az app elindítása helyett, így változtathatod a sorrendet.
-
rumkola
nagyúr
válasz
beach head #34656 üzenetére
Én gyorsmenüre raktam, media playerrel és bemenetekkel együtt:
-
rumkola
nagyúr
válasz
herkulesminusz #34511 üzenetére
Üdv! Mit kell ezen kipróbálni?
Micro contrast, micro dimming, FALD--> mindegyiknek ez a technológiával járó hozadéka.
Ez ilyen.
Vegyél több zónás, másfél millás TV-t, azzal valószinűleg nem lesz ennyire látványos. -
rumkola
nagyúr
szia
sajna nem jó
flicker van és sokszor észrevehetően villog a VRR ablakos és teljes képernyős módban is
a múltkor azért tűnt jónak mert addig állítattam, hogy bebugzott és nem is volt aktív...
már újra fix képrfissítéssel használom a PC-t, inkább butítom a grafot, hogy meglegyen a fix 120 -
rumkola
nagyúr
Azt azért tedd hozzá, hogy más gyártónál ennek az árnak a duplájáért lehet QLED, 2K 120Hz-es TV-t kapni. Az görénység, hogy az említett modellnél tényleg nincs kiemelve sehol, hogy a 120Hz az nem natív 4K.
Nekem C645 van (ami szerintem egyenlő a C728-al), 120Hz csak 2K-ban van, ami nekem kimondottan jó, mert azt még tudja a VGA fixen tartani (120FPS). Viszont ez fel is volt tüntetve mindenhol, tudtam mit veszek. -
rumkola
nagyúr
válasz
freeland0806 #34133 üzenetére
Érdekes, milyen csuszka van ott ami állítható? Game módban nálam semmilyen mozgásjavítás vagy ilyesmi nincs, csak VRR ON/OFF.
-
rumkola
nagyúr
válasz
freeland0806 #34131 üzenetére
GAME képmódban kell játszani.
-
rumkola
nagyúr
válasz
freeland0806 #33407 üzenetére
1 hetet kell várni!
-
rumkola
nagyúr
Ez Oled telón, TV-n és PC-n is ilyen, szar az anyag. Meg kell szokni, rengeteg ilyen van már. Van aki jobban észreveszi van aki kevésbé, van olyan megjelenítő ahol kevésbé látszódhat (nincs feltolva az élesítrés, más képmódban van stb.).
Nekem rengetegszer szemet szúr: 75C645, 55C735, Motorola RAZR 40. -
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #33244 üzenetére
Te is adj linket az eredeti youtube videóhoz, hogy megnézhessük!
-
rumkola
nagyúr
válasz
clyvejhamma #33095 üzenetére
Oké, de azokról amiknek nics semmi baja nem olvasol, mert nem írkál a júzer sehova csak használja a cucut. Az internet veszélyes hely.
Lehet hogy olvastál 100 hibás TV-ről, de mellette meg nem olvastál 10ezer nem hibásról. -
rumkola
nagyúr
válasz
rumkola #32932 üzenetére
De jó
Mehet fel!
"New TCL R51AT01 Google TV Update available in V122.
TV models ........P655, V6B
P635(7) , A18, A28, U62, U64.
build date= Sep 07, 2024
build.date.utc= 1725681179
security_patch= 2024-07-05
gmsversion= Android_GTV_R
build.fingerprint= TCL/G07/G07:11/RP1A.200622.001/AR07:user/release-keys
revision= 020717
OTA size= 1.48 GB
V122 IMG
https://shorturl.at/PiUjN
IMG size= 3.85 GB"Mehet.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Izland` #32924 üzenetére
IMG firmware frissítést csinálsz így:
Method 3. Update TCL Android TV by Power Button
1. Format a USB Flash drive using FAT32.
2. Download the zip file containing the software for your TV to your computer.
3. Copy the software file to the root catalogue of the USB flash drive.
4. Unplug the power cord to your TV.
5. Insert the USB flash drive into the USB port on the back of the TV.
6. Press and hold the power button on the TV, not the remote.
7. While holding the button on the TV, plugin the power cord of the TV again.
8. When the software install message appears on the TV, release the power button.
9. Do not unplug the power cord during the software install. When the initial setup screen appears on the TV the software install is completed.
This method will not reset all your settings and installed apps.Firmware:
[link] -
rumkola
nagyúr
Kalibráció ide vagy oda, szerintem legjobban úgy is az számít, hogy nekem /usernak/ mi a jó.
Példa:
Talán a bal felső a DOVI szerint szuper (szerintem fos), a jobb felső talán a kalibrált szuper (ez már úgy ahogy oké), az alsó pedig az általam beállított, szemre nekem tetsző.
-
rumkola
nagyúr
válasz
d.véderjoe #32674 üzenetére
Ha minden jó vele, akkor ne frissíts!!!!
-
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32669 üzenetére
-
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32547 üzenetére
-
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32539 üzenetére
simán a .zip
-
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32532 üzenetére
Üdv!
Ugyanez volt a bajom 75C645! A V599 volt a jó firmware, azzal gyors volt a rendszer és nem fagyott, ami utána jött azokban elrontottak valamit.
Feltettem a legújabbat nemrég, és azzal sincs már baj:
[link]ZIP-et egy pendrivera, aztán menüben a rendszer résznél helyi frissítést megkeresni.
-
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #31901 üzenetére
Nálam is mindkét TV-n
55c735 75c645
Mindegy a képmód és akármi lehet beállítás. Nativ youtube alkalmazáson keresztül is vibrál, és ami a durva, hogy PC-n nézve (a TV a kijelző) is ilyen.
Amúgy szomszédokat szoktunk nézni (), és sokszor van a szereplőkön ilyen csíkos/kockás szar, az is ugyanolyan idegesítő mint nálad. Pedig ott a felbontás kicsi, és életlen a kép.
A youtube videóban is, ha leveszed a felbontását, még a legkissebben is látni picit a vibrálást. -
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #31894 üzenetére
Itt a fák vibrálnak nálad?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest