- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Feltelepítettem mégiscsak a Kodi-t a C845-re, kipróbálásra.
Egyelőre én a fáj tallózásnál SMB-t találtam a NAS-on található videókhoz, DLNA-t nem, mivel az SMB-t hozta a Kodi alapból. A gyári lejátszó DLNA-n keresztül csatlakozott.
Tud a Kodi is DLNA-t?
Egyáltalán melyiket célszerűbb használni? SMB vagy DLNA? (QNAP TS-133 a NAS).
A kapcsolat 5 Ghz Wifi, mivel az ethernet csatlakozó a TV-ben csak 100Mbit-et tud, ha jól tudom.Fontos, hogy semmilyen díszes logóra, miniképre, kategorizálásra nincs szükségem, csak lássam a mappákat és a benne található video fájlt. Jobb erre a most beállított SMB, vagy valahogy a DLNA-t kellene megvalósítani a Kodin is, ahogy a gyári lejátszó teszi alapból?
Továbbá vannak általánosan ajánlott Kodi beállítások (rendszer, kép, működés, akármi), vagy maradhatnak az alapértelmezettek? Dolby Vision és HDR tartalmak lejátszására kerül sor elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest