- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Feltelepítettem mégiscsak a Kodi-t a C845-re, kipróbálásra.
Egyelőre én a fáj tallózásnál SMB-t találtam a NAS-on található videókhoz, DLNA-t nem, mivel az SMB-t hozta a Kodi alapból. A gyári lejátszó DLNA-n keresztül csatlakozott.
Tud a Kodi is DLNA-t?
Egyáltalán melyiket célszerűbb használni? SMB vagy DLNA? (QNAP TS-133 a NAS).
A kapcsolat 5 Ghz Wifi, mivel az ethernet csatlakozó a TV-ben csak 100Mbit-et tud, ha jól tudom.Fontos, hogy semmilyen díszes logóra, miniképre, kategorizálásra nincs szükségem, csak lássam a mappákat és a benne található video fájlt. Jobb erre a most beállított SMB, vagy valahogy a DLNA-t kellene megvalósítani a Kodin is, ahogy a gyári lejátszó teszi alapból?
Továbbá vannak általánosan ajánlott Kodi beállítások (rendszer, kép, működés, akármi), vagy maradhatnak az alapértelmezettek? Dolby Vision és HDR tartalmak lejátszására kerül sor elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged