Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RON777
csendes tag
Kicsit update-elném a problémámat... Már csak HDR tartalmaknál van jelen ez a képdarabolás jelenség (legyen szó játokról ps4-en vagy filmről) más tartalmaknál a game mode megoldotta a dolgot. De a beállításoknál a motion clarity - t csak ki és be tudom kapcsolni, nincs skála amin lehetne szabályozni. HDR tartalomnál viszont ez az opció eltűnik és hiába váltogatok a picture presetek között az eredmény nem valtozik, továbbra is darabos a mozgás. Lehet hogy egy előző szoftververzión még lehetett ezt a motion clarity-t állítani. Találtam pár videót a youtube-on ahol még meg van ez a lehetőség a beállítások között, de nálam sajnos nem játszik.... Kicsit elkeserítő, mert amúgy meg vagyok elégedve a tv-vel, viszont sajnálom hogy a HDR tartalom az ilyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest