Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
Ezek vannak nálam néha:
- a Dolby Vision-hoz beállított "fényes" mód helyett mindig "sötét" móddal indít. Átállítás után újra ki és belépve ismét "sötét" módot használ
- valamikor teljesen érthetetlen módon "kiemelt" módba kapcsol, pedig ez soha az életben nem volt beállítva
-Dolby Vision módban néha teljesen fakó, szürkés lesz a kép, mintha egy fátyol lenne a kijelző előtt. Ez valószínűleg local dimming hiba.
- HDR tartalomnál néha akadozik a kép
- SDR tartalmaknál gondolom gond lett a felskálázással, mert van úgy, hogy egy jeleneten belül többször változik a kép, hol élesebb, hol homályosabb
- a frissítés előtti, már-már OLED-et idéző fekete szerintem rosszabb lett, van hogy még szemcsés is.
- Dolby Atmost már nem írja ki a műsor elindításakor.
Ezeken teszteltem: THome HD tv adások, Netflix, AppleTV, SkyShowTime, YT.
Reméljük hamar javítják egy újabb firmware-rel, bár ezek után én nem bízom bennük.
Meggyőződésem, hogy túl jó lett a c805 széria és hogy az ezután kijövő típusokat el tudják adni, kicsit bele kellett piszkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest