-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Igazából pirosból is kékből is zöldből is sok volt. Leginkább a növényzet nézett ki szarul, szinte vibrálóan zöld volt. De a magenta színeken is meglátszott hogy nagyon erős.
Leírok pár fontos dolgot a beállításaim közül ahogy most használom, mert ezekre lassan jöttem csak rá sok próbálgatás után:
Én Dinamikus módot használom, azt konfiguráltam át de bármelyik használhatóvá varázsolható (érdekes hogy nincs user beállítás).
Élesség - 0-10 - efelett villódzanak mozgáskor bizonyos részletek a képen (pl sűrű mintázatú objektumok, leginkább szürkéknél észrevehető).
Szín - alapból 60-as értéket visszavettem 35-40 környékére.
Egyéni színbeállítások - Ezt nem jegyzi meg a rendszer úgyhogy felesleges beállítani. Én kétszer eltököltem vele, marad alapon. Ha mégis megjegyezné akkor a legfontosabb a zöldek visszafogása és a sárga feltuningolása. A piros meg a kék nagyjából megjavul magától a visszavett szín miatt. A zöldnek nem elég (annak kb 25-ös lenne jó) a sárga meg csorbul kicsit a visszavett szín miatt.
MPEGNR és DNR (most nem tudok ránézni) - ki kell kapcsolni mert rossz lesz a színátmenet (ez is főleg szürkéknél ill az emberi bőrön látszik leginkább). Erre csak tegnap este jöttem rá, előtte azt hittem hogy kevés ez a 8 bites panel azért ilyen szarok az átmenetek.
Színhőmérséklet - -2 - a bőrszín miatt kicsit melegebbre kell húzni a színeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor