Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Amennyire tudom 3 féle képpen lehet pozíciót meghatározni, cellainfó alapján, WiFi hálózatok alapján, és GPS alapján. Pontosságban, és fogyasztásban is ez a sorrend.
Ha jól értem GPS-t nem akarsz, amit meg tudok érteni, akkor marad a WiFi, mert a cellainfót a State > Phone-ba kell beállítani.
Na most WiFi ki-be-kapcsolást nyilván nem lehet WiFi alapú helymeghatározással vezérelni, mert kikapcsolt állapotban nem működne.Szóval szerintem maradj a cellainfósnál, abből is 2G-én kapsz jobb eredményeket, mondjuk 1-2 száz méteres pontosság, 3G-n már inkább több száz. Persze ez nagyon változó lakhelytől függően.
(#690) Teasüti
Egyébként rájöttem a korábbi, hogy a pöcsbe működik a WiFi alapú helymeghatározás kérdésemre. Mint megtudtam a Google már (rég) feltérképezte Mo. WiFi hálózatát is, ahogy már a vidéki nagyvárosok teljes Street View térképe is megvan, csak még nincs "beélesítve".
Mert ugye a személyiségvédelmi törvényeink nem engedik. 
-
Teasüti
nagyúr
A location context-hez aktív gps vétel kell és/vagy aktív mobilnet.
Cella infó alapján ajánlom a megvalósítást. Nem fogyaszt plusz energiát, nincs késlekedés és a mobilhálózat adta lehetőségeken belül megbízhatóbb, mint a Location. Ez utóbbi nem az igazi szerintem, nálam 5-10 perces fáziskésése volt. Deep sleep-nél meg vmiért nem is jelzett egyáltalán: csináltam annó egy Location profilt, hogy emlékeztessen ha egy adott helyen járok (Gmaps-en egy távoli pontot kijelöltem 100 m hatósugárral), de több órás ottlétem alatt sem sikerült aktiválódnia a profilnak.
Attilaahun azt hiszem többet használta ezeket, talán bővebb tapasztalata van erről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Byski Áramláskijelző.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ugye a személyiségvédelmi törvényeink nem engedik.