Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cartman023
üzenetére
Sports Tracker-nek elég ha menet közben kapcsol be a gps, szóval egyszerű a képlet.
SS-be lépj be launcher-ből és nézd át a beállításait.
Helper-t a rendszer partícióra telepíti, ezen keresztül hajtja végre a kényes parancsokat.
Ha az SS-t Titanium Backup-pal átkonvertálod rendszer alkalmazássá, akkor nincs szükség Helper-re (root jog lehet, h kelleni fog).
De elvileg van annyira bolond biztos az SS, ahogy észrevettem, h jelzi, ha vmi nem megfelelő.
Amúgy ha ez fent van, akkor már működik a Tasker beépített Misc/GPS parancsa is, legalábbis én nem plugin-ből hívom meg a parancsot.
Amúgy ha vmiért nem működik, akkor az SS termék támogatását vedd igénybe! Jobb ötlet híján.A feladathoz én meg application context-et használnék, nem kell bonyolítani egyéb parancsikonnal. Ahogy indul a program, úgy lefut a Task.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest