Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
Előre is megjegyzem, hogy sohasem volt lilapopóm én maradok a 4.2-nél... Ezért lehet, hogy neked nem fog menni.
Az eszköz rendszergazdáknál engedélyezve van a secure settings?
Alapvetően sokféle megoldás létezik a mobil lejelszavazására/feloldására. Ha a set pin, clear pin páros nem megy, akkor a keyguard állítása nem segít? (Úgy tudom, a Tasker-beli kg (keyguard) állító "kapcsoló" nem működik 5.* tól, de a secure settingses igen.
Csak egy röpke kérdés. Van a set pin mellett piros x vagy valami, ami mutatná, h nem működik? Mert ha nincs akkor érdemes diagnosztizálni a hibát.
Másik hirtelen, picit fapados megoldás, amihez nem kell secure settings, csak tasker, meg busybox bináris+root, az az, hogy a /data/system/password.key-t átmásolod egyszer egy más mappába is. Aztán beállítod a taskert, hogyha wifin vagy, akkor egy shell lefusson rootként, az rm /data/system/password.key tartalommal. És ha nem vagy wifin, ugyanúgy egy shell script (szintén root) lefusson a busybox cp /<mappa ahova tetted a másolatot>/password.key tartalommal.
Ui.: Bocs a csapnivaló tagolásért...

-
gery2123
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nálam is ez van, Stock 5.1-en. Pedig 5.0 még ment ha jól emlékszem...... Lassan már kezdem unni, hogy a fele feature nem tudom használni 5.1 alatt, és frissítés se érkezik a tasker vagy a secure settings - hez........
-
Mr Dini
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
A 2. kép szerint system app (bele van égetve a romba) és ezt nem szereti az app. Tedd át tibával a datara!
Elkéstem!
-
törölt tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sztem nem 3rd. party app, mert a ROM "okos" készítője nem preinstall -ként, hanem rendszeralkalmazásként integrálta. Gratulálok neki! Próbáld meg Titaniummal felhasználói alkalmazássá konvertálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest