- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy (És szóljék ez mindenkihez!) a kézikönyv átnyálazása nélkül csak úgy in media res garantálom, h senkinek nem fog menni. Én úgy indultam a programmal, h 3x (háromszor) rágtam át magam a kézikönyvön egy laza délután, mire minden főbb részét megértettem, sőt kinyomtatva megvan még a mai napig vhol. A változók listáját folyamatosan a kezem ügyében tartottam és akkor már úgyis meg kellett nézni még mellé ezt-azt.
Amíg nem tudod a kézikönyvet, h hogy működik a program, addig nem fogsz dűlőre jutni vele.
És ez csak az alapvető dolgokat írja le. A mélyvíz még ezután következik, sok dolgot nem is tárgyal a a kézikönyv (amik nem is fontosak a kezdőknek, tehát nem kell megijedni).
Amúgy két hétnyi szabadidőmet emésztette fel, mire összeraktam mindazt, amit a topik elején látsz.
Ezek megírása jelenti mindazt a tapasztalatot, amit próbálok átadni és megválaszolni a kérdéseket.
Nekem senki nem segített az elején, voltam én és volt az angol nyelvű kézikönyv.
És nem azon múlt, hogy akkora zseni vagyok, mert nem vagyok.
Egyszerűen csak a szenvedély, a kütyümániám vezérelt.
De gondolom az, h nem magamat szórakoztatom, már azt jelentheti, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Nem baj ha nem érted elsőre, úgy kell el sajátítani a Tasker logikáját.(#986) ERPY
Kézikönyv/Location without tears részt javaslom, ha még nem olvastad volna.
Nincs optimális megoldás.
Minél pontosabb helyzetmeghatározást használsz, az annál jobban bünteti az akkumulátort (és a többit...).
Én régebben próbálkoztam több lépcsős megoldással (cell near -> Location context -> wifi near), de nem volt az igazi. Nagy volt a reakció idő, aktív mobilnet kell a Location context-hez és nálam még pontatlan is volt, wifi near meg sztem egy technikai zsákutca. Android nem díjazza a folyamatos wifi kapcsolgatást.
Ma úgy vagyok vele, hogy cell near és elviselem a nagy szórást, meg azt, hogy az otthonom teljes körű lefedéséhez közel 15 adótornyot kellett beszkennelnem, ami mondanom sem kell, hogy még a városban is hajlamos aktiválni egy-egy rövid időre (külvárosi vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SONY LCD és LED TV-k
- Lightyear - befektetési app
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest