Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Amúgy (És szóljék ez mindenkihez!) a kézikönyv átnyálazása nélkül csak úgy in media res garantálom, h senkinek nem fog menni. Én úgy indultam a programmal, h 3x (háromszor) rágtam át magam a kézikönyvön egy laza délután, mire minden főbb részét megértettem, sőt kinyomtatva megvan még a mai napig vhol. A változók listáját folyamatosan a kezem ügyében tartottam és akkor már úgyis meg kellett nézni még mellé ezt-azt.
Amíg nem tudod a kézikönyvet, h hogy működik a program, addig nem fogsz dűlőre jutni vele.
És ez csak az alapvető dolgokat írja le. A mélyvíz még ezután következik, sok dolgot nem is tárgyal a a kézikönyv (amik nem is fontosak a kezdőknek, tehát nem kell megijedni).
Amúgy két hétnyi szabadidőmet emésztette fel, mire összeraktam mindazt, amit a topik elején látsz.
Ezek megírása jelenti mindazt a tapasztalatot, amit próbálok átadni és megválaszolni a kérdéseket.
Nekem senki nem segített az elején, voltam én és volt az angol nyelvű kézikönyv.
És nem azon múlt, hogy akkora zseni vagyok, mert nem vagyok.
Egyszerűen csak a szenvedély, a kütyümániám vezérelt.
De gondolom az, h nem magamat szórakoztatom, már azt jelentheti, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Nem baj ha nem érted elsőre, úgy kell el sajátítani a Tasker logikáját.(#986) ERPY
Kézikönyv/Location without tears részt javaslom, ha még nem olvastad volna.
Nincs optimális megoldás.
Minél pontosabb helyzetmeghatározást használsz, az annál jobban bünteti az akkumulátort (és a többit...).
Én régebben próbálkoztam több lépcsős megoldással (cell near -> Location context -> wifi near), de nem volt az igazi. Nagy volt a reakció idő, aktív mobilnet kell a Location context-hez és nálam még pontatlan is volt, wifi near meg sztem egy technikai zsákutca. Android nem díjazza a folyamatos wifi kapcsolgatást.
Ma úgy vagyok vele, hogy cell near és elviselem a nagy szórást, meg azt, hogy az otthonom teljes körű lefedéséhez közel 15 adótornyot kellett beszkennelnem, ami mondanom sem kell, hogy még a városban is hajlamos aktiválni egy-egy rövid időre (külvárosi vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest