- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaint
aktív tag
válasz
allnickused #20088 üzenetére
???
... éppen azt írtam, hogy még pénzt is adnék ilyen szolgáltatásért, de ennek az előre kitalált tv csomagoknak már nem én vagyok a célcsoportja...
Elindulásnál ez nekik lenne éppen potya pénz, mert amúgy is a jelenleg még szélesebb tv csomag előfizetőkre teríti a költségeit, aztén ha évek múltán fordulna a kocka akkor majd igazítja a költségeit, business as usual... -
Aprósólyom
addikt
válasz
allnickused #20022 üzenetére
Ha neked ez egy kutya akkor nagyon más dimenzióban élünk.
A szolgáltató nem értékesíti, nem fog perszonalizált analízist készíteni profit növelés szempontjai szerint, nem fordítja "szolgáltatás minőségének fejlesztése érdekében" a fogyasztó ellen a profitnövelés érdekében.
A ISP eleget tesz a tv-i kötelezettségének, legfeljebb statisztikákat generálnak ömlesztve és hivatali eljárás során átadják az adatokat a hatóságoknak, ennyi, nem több.
A tech cégnek meg trackingelnek, a public DNS-sel konkrétan átadjuk nekik az IP címed és látogatási szokásaidat.
Ha neked ez tök mind1, csináld, de a kettőnek az összemosás az nagyon nem OK. -
barnibooo
aktív tag
válasz
allnickused #19962 üzenetére
Tudom, de ezt egyszerűbb leírni
-
Breki
veterán
válasz
allnickused #19869 üzenetére
Ja csak Szekszárdon, szinte a központba a buszmegálló mellé a Pollack lakótelepre nem képesek hozni, és még azt se mobndják, hogy mikorra várható.
Közben pedig látom a kábelt a bevezető Tompa utcán, odamegyek rá van írva, hogy Tarr.
, gondoltam is, hogy majd lefotózom. Pont váltani akartam, de így nem tudom. -
RockCNC
őstag
válasz
allnickused #19830 üzenetére
Részemről ha felajánlana a Tarr olcsó csomagot, egyből aláírnám az egy vagy két év hűség előfizetést.
De az van, hogy megkerestek kb. egy éve és drágább csomagot ajánlottak hűségel a mostaninál. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
allnickused #19781 üzenetére
Nyilván ezek egyedi kedvezmények, de gondolom a kolléga is beszélt a Tarr-ral, hogy ez és ez van, ha nem adnak jobb opciót, akkor vált T-re.. gondolom nem adtak. Ha adtak volna, akkor ugyanúgy azok táborát erősítette volna, akihez te mentél bekötni.
Én is érdeklődtem, nem adtak semmi kedvezményt.. gyakorlatilag már nem érdekli őket, hogy elveszítenek pár régi ügyfelet, nincs ügyfélmegtartó csoport.. mint anno az (mobil)előfizetéseknél, hogy konkrétan könyörögtek, hogy maradjak.
De, ha esetleg tudsz intézni kedvezményt (annyi megfelel, hogy T árban adják ugyanazt a netet), akkor szívesen fogadja szerintem itt sok topiklakó is.
-
emre33
addikt
válasz
allnickused #19777 üzenetére
Németkéren van optika, semmilyen Tarr kedvezmény nincs.
Ez ma már nem divat.Megrendeltem a Telekom Optikát, kedden kötik be, Tarr csak TV-re marad meg.
Nevetséges áron Tarr-hoz képest. -
RockCNC
őstag
válasz
allnickused #19777 üzenetére
Ez így igaz!
Látszik, hogy qwa nagy árrésel adja a Tarr a szolgáltatásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest