- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
TheSaint
aktív tag
Szintén Zalaegerszeg mellett nálunk hasonló gondok vannak, nálunk a RTL2HD, CoolTVHD, Film+HD, Fox, Paramount kockásodik. TV szerint jelerősség 90 felett, de a bithibaarány felugrik 2000-re is.
Múlt héten bejelentettem, másnap jöttek is, betettek egy isolator-t, meg lefikázták a TV-t, hogy milyen sz*r....
Kb. 2 napig jó volt, most megint ugyan az, sőt még több csatornán is előjött a hiba. Csatorna variálás előtt minden jó volt, nem értem...? Egyedül a sávszélesség emelésre tudok gondolni, mer nálunk ezzel egy időben történt. -
ftamas0201
Topikgazda
Esetleg kabelmania27 tanácsait végig lehet vizsgálni, csatlakozók meg vannak-e húzva rendesen, osztók jók-e, modem jelszint jól alakul-e, ezeket te is meg tudod nézni és akkor ha valahol gond van, akkor tudod te is javítani. Esetleg ha leírod hogy van elosztva a koax akkor kabelmania27 szívesen megmondja hogy jó-e avagy rossz és ha rossz akkor mit hova tegyél hogy javuljon a minőség.
-
ftamas0201
Topikgazda
Tegnap voltak kint a szerelők a telefon miatt, azt mondták rengeteg kábel le van szakadva erre a jó kis időre ami volt a napokban, sok a melójuk, ezért lehetnek ingadozások, de ha huzamosabb ideig rosszak a dolgok akkor be kell jelenteni.
A poén hogy meséltek olyanokat hogy el se hittem volna ha nem ők mondják. Azt mondják rengeteg olyan hülye ember van aki felhívja őket hogy lóg a kábelük az adott településen adott utcában, odamennek és sehol semmi gond az egész településen, a házszámot meg ahonnan bejelentették a hibát meg nem lehet megtalálni. Ilyen marhákra megy el az idejük. Nagy az a bizonyos állatkert és túl alacsony a kerítés
-
Markizmark
addikt
A Telekom vagy a UPC (ami egyébként a Digi-vel egyetemben el se érhető falun), ahol nincs DigiSport?
A digisport egyáltalán nem érdekel, ellenben az Animal Planettel és a Discoverykkel. 15k-t fizetek havonta, a díj nem csökkent, csak a csatornák száma és minősége.
Nem lépnek egymás tyúkszemére, persze, hogy nincs vidéken Digi, UPC vagy normális Telekom. Ugyanúgy ahogy pl Pécsen sincs Tarr. Valóban nincs mire váltani, ez ők is tudják jól, ezért mernek megtenni bármit.
Még a 20ezres városban sincs digi vagy egyéb a tarron kívül, ne mondja nekem senki, hogy nem érné meg. -
meke11
aktív tag
Változtak az internet letöltési frekik is.
-
Daniel911
csendes tag
Üdv!
1. Kössz a kiigazítást.
2. Ha van olyan opció az LG tv-den hangoláskor, hogy "Automatikus számozás", akkor ha ott kiveszed a pipát, akkor rendezgethetet kedvedre.
3. Azért tettem idézőjelbe az analógot, mert már nem tiszta analóg a csomag, viszont az "alapcsomag" félreérthető, mivel van Alap KTV csomag. Lehetne akkor "Előfizetett KTV csomag"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest