Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

Üdv!
    Építek egy retro gépet a táp gyári ventilátora tönkre ment. Ki lett cserélve de külső energia forrásról kapja a szuflát. 3-Pin átalakító molexre, viszont itt a nagy gond ha 12 voltot kap max fordulatszámon pörög és ott elég zavaró a Decibel ami létre jön.

Aztán egy ismerős mondta kösem át molexen 5 voltra ezt meg is csináltam de ott meg túl lassan forog. Viszont a nagy hang meg is szűnt, egy régi tápról van szó néha-néha alkalmanként bekapcsolom pár órára ilyen 2010 elötti cimeket toljak majd rajta.

A Táp Chieftec GPS400AA-101 A régi táp a ventilátort leszámítva jól müködik.
    Egy LGA 1155-ös I5 2300 van mellete meg egy GTS 450. Fogyasztás mérőt is dugtam kíváncsi voltam mennyi az annyi, ha a kártya jobban ki van használva úgy leránt 140-150 wattot a falból.

Arra lennék kíváncsi ha most megmarad 5 volton nem fog le égni?
    Vettem videót halk az biztos, de szerintem a fordulatszám túl kevés.
    :K
    PSU Fan Low RPM 5V (Molex to 3 Pin) Chieftec GPS 400AA-101 A

Esetleg marad az a opció van itthon egy Xilence 12 cm venti ami 12 voltrol forog 1300 RPM-el hátha azzal halkabb lenne. Annak van molex csatija és talán az egy fokkal halkabb lenne. Esetleg ha gépházat cserélek (felső házas) ott meg lehetne oldani alaplapról vezérelje a tápegység ventilátorát. :R
    Jelenleg egy Cooler Master Haf 912 Plus házba raktam.

Új hozzászólás Aktív témák