- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Építek egy retro gépet a táp gyári ventilátora tönkre ment. Ki lett cserélve de külső energia forrásról kapja a szuflát. 3-Pin átalakító molexre, viszont itt a nagy gond ha 12 voltot kap max fordulatszámon pörög és ott elég zavaró a Decibel ami létre jön.Aztán egy ismerős mondta kösem át molexen 5 voltra ezt meg is csináltam de ott meg túl lassan forog. Viszont a nagy hang meg is szűnt, egy régi tápról van szó néha-néha alkalmanként bekapcsolom pár órára ilyen 2010 elötti cimeket toljak majd rajta.
A Táp Chieftec GPS400AA-101 A régi táp a ventilátort leszámítva jól müködik.
Egy LGA 1155-ös I5 2300 van mellete meg egy GTS 450. Fogyasztás mérőt is dugtam kíváncsi voltam mennyi az annyi, ha a kártya jobban ki van használva úgy leránt 140-150 wattot a falból.Arra lennék kíváncsi ha most megmarad 5 volton nem fog le égni?
Vettem videót halk az biztos, de szerintem a fordulatszám túl kevés.
PSU Fan Low RPM 5V (Molex to 3 Pin) Chieftec GPS 400AA-101 AEsetleg marad az a opció van itthon egy Xilence 12 cm venti ami 12 voltrol forog 1300 RPM-el hátha azzal halkabb lenne. Annak van molex csatija és talán az egy fokkal halkabb lenne. Esetleg ha gépházat cserélek (felső házas) ott meg lehetne oldani alaplapról vezérelje a tápegység ventilátorát.
Jelenleg egy Cooler Master Haf 912 Plus házba raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged