- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #301 üzenetére
Érthető!
Mi az a minimális feszültség amit leadni képes a ventilátornak? Értelmeszerűen akkor olyan ventilátort kell választani, ami azon elindul. -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #299 üzenetére
Értem! Valami viszont nem tiszta. Mi alapján szabályozza a ventilátort a táp? Pwm-esnek kell lennie a ventilátornak?
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #297 üzenetére
Kétségtelen, hogy nagyobb a légszállítása, viszont 37 dB megközelíti a gyári hűtőét!
Nem a hang miatt lett lecserélve? Egyébiránt várom az új tapasztalatokat a scythe-el.
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #249 üzenetére
Hello!
Miért ezek közül? Szerintem a lehető legjobb választás volt a swif 120P. Bár itt a nyár, ventilátort még mindig nem cseréltem. -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #204 üzenetére
Nincs nyár, de most arról a gépről írok s nagyon furdalt a kíváncsiság
Nem nincs forrasztva! viszont gyors kötözővel jól össze van fogva, vagy levágom róla a ventilátor kábeleit vagy marad ez a ventilátor.
Valószínűleg bennem van a hiba, de úgy érzem sokszor elbeszélünk egymás mellett.egyébiránt nem tudtam, hogy a tápventilátorok 2pinesek.
-
Troy.
addikt
Szétszedtem a tápom (Chieftec 450W 12cm GPS 450AA 101A) és a ventilátor ami benne található 2 pines. Lehet kapni ilyet is?
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #197 üzenetére
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #195 üzenetére
Hasonló konfigurációm van, köszönöm nem kérem.
utána olvastam a dolgoknak és volt aki kifejezetten nem ajánlotta a Swif2-őt bele. -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #192 üzenetére
Pedig ez egész jó konfigurációnak tűnik!
Alapjáraton illetve játék közben ( már ha játszol) a ventilátor hangjának van különbsége igaz?Elviselhető felpörögve?
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #189 üzenetére
Régen annyira nem is használtam játékra a gépet, viszont mostanában rákaptam. Most megmutatta a foga fehérjét ( hogy milyen hangos is tud lenni).
Keresem a lehetőségeket, mit, hogyan kéne csinálnom.
Egyébiránt megkérdezhetem milyen konfigurációt használsz? -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #187 üzenetére
Meg lesz nézve! Egyelőre sajnos nem tudom kivitelezni, lehet, hogy majd csak nyáron ugrok neki. De tudni, hogy nem megoldhatatlan feladat
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #185 üzenetére
Ha jól értelek akkor a 3 pin-es elosztó végén vágtad el, mert nem található a tápon ilyen csatlakozás igaz?
Azért örültem volna, hogyha mindenféle forrasztás nélkül megoldható lett volna! -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #183 üzenetére
Ha megbuheráltad a kábelt, nem ugrik az 5 év garancia?
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #180 üzenetére
Nem, nem arra gondolok!
CT GPS 450 AA 101AÉn is ventilátor cserét tervezek, de egyelőre még nem volt bátorságom!
Forrasztva van a ventilátor a tápon? azt hittem, hogy csatlakozóval van rádugva!
Egyébként én is egy COOLINK SWiF2 120P -t terveztem rátenni! -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #178 üzenetére
Akkor valaki más posztol a regisztrációddal? Akkor ki cserélte ki? (Lehet korán van, de komolyan nem értem! üdv) -
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #129 üzenetére
Hello! mik a tapasztalataid? Jól hűt? Miképp lehetne összehasonlítani a régi ventilátor teljesítményét a házban és az új hűtőjét? Hőmérsékleti adatot mértél?
Hallásra milyen az új hűtővel? 1 hónap alatt azért lehet valami véleményed márVárom válaszod, üdv!
-
Troy.
addikt
válasz
DonThomasino #78 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok, ugyanezzel a táppal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest