- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malz
csendes tag
Megérkezett a mai napon a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátor, tényleg csatlakozó nélkül és 2 szálas ventilátor volt. A régi ventiátort egyszerűen levágtam majd szinenként összeforrasztottam és elsőre szépen elindult. Átlagos használat mellett nem mondanám zajosnak nagyjából, mint az eredeti, hőmérsékletet nem mértem a tápon belül, de a kiáramló levegőt nem érzem melegnek. Köszönöm a segítséget és remélem minél hosszabb életű lesz a ventilátor!
-
malz
csendes tag
Most már minél többet olvasok annál kevésbé vagyok biztos abban, hogy melyiket kellene megvennem:
vagy
vagy az előbbi Enermax-ban gondolkodom mert ezeket könnyen be is lehetne szerezni.
-
malz
csendes tag
Átnéztem ha halkat és viszonylag jót akarok, akkor bent volt a felsoroltak között ez is:
Enermax Cluster Advance UCCLA12P, de totál hasonló hozzá ez, amit az előbb írtam Enermax T.B. Silence Manual. Nem tudom h indító teljesítményben jó lenne-e bele.Közben megnéztem nekem erre a típusra lenne inkább szükségem ebben nincs poti a fordulatra:
Enermax T.B. Silence PWM -
malz
csendes tag
válasz
#00983040 #2094 üzenetére
Lehet értetlen lesz a kérdés de mit értesz BB-s venti alatt?
Ilyenen gondolkodom 12 centisben igaz 3500 körül mozog az ára, de lehet hosszú távon kifizetődő lenne.
Enermax T.B. Silence Manual -
malz
csendes tag
Sziasztok!
Egy FSP Saga+ 400-as tápban szertnék ventilátort cserélni. Egy ilyen darab van bent:Mit tudtok ajánlani ami viszonlyag halk és olcsó is lesz vagy vegyek bele egy olyat ami eredetileg bent volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged