- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
Sikerült szétszednem és PTFE kenőanyaggal egyelőre (átmenetileg) meg tudtam oldani a problémát, most hangtalan. Sajnos egy eléggé pici, két eres csatlakozója van, úgyhogy a ventilátorcserét forrasztás nélkül nem fogom tudni megúszni. Nagyon köszönöm az infót és a linkeket!
-
Dester31
tag
Oké, ezzel kezdem, hogy ne kelljen nektek leírnotok: hülye voltam.
Részletezem. Van egy EVGA 650W-os, teljesen moduláris tápegységem, négy éve vettem. Maga a tápegység tökéletesen működik, de a ventilátora elkezdett nyöszörögni, sőt, egyre furcsább hangja kezd lenni, úgyhogy félő, hogy tönkremegy. Mivel jó rég vettem, remélni sem mertem, hogy még garis lenne, így megpróbáltam szétszedni, hogy a ventilátornak adjak egy kis WD40-et, de csak egy darabig jutottam, mert ezeket már nem olyan egyszerű szétszedni, mint a régi idők tápegységeit. Mivel nem akartam feszegetni, félbehagytam a műveletet, és összeraktam, újra beüzemeltem. Átraktam ECO módba, úgy nem megy folyamatosan a venti, meg a vízhűtés radiátorján is lekapcsoltam azt a ventit, ami a tápra fújná a meleget, de sajnos csak pár napig segített. Elkezdtem nézelődni, és igazából ezzel kellett volna kezdenem. Ledöbbenve vettem észre, hogy 7 év gari lett volna rá. Írtam a supportnak, de érthető módon elhajtottak, hogy ha sérült a garimatrica, akkor nem tudnak segíteni, és külön ventilátort sem tudnak küldeni. Nem hibáztatom őket.Kérdés: lehet ezzel valamit csinálni? Rohadt drága volt anno, most is 30-40 körül van egy ilyen tápegység és csupán a venti hibája miatt nem szívesen cserélném le vagy dobnám ki, mert amúgy tökéletesen megy. Tudtok ilyen szervizt vagy valaki tudna ebben segíteni? Szerszámom lenne hozzá, hogy szétszedjem, csak tudásom nincs. Esetleg lehet találni alkatrészt (ventilátort) hozzá valahol? Fogalmam sincs, mennyire specifikus, ami benne van. Köszi előre is!
Ez a pontos típus: https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=220-GS-0650-V2
Igen, még egyszer leírom: hülye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest