Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem EVGA 750BQ-m van. Abban 14cm a gyári venti (a 750GQ-n tényleg 13,5). Lyukak tökéletesen passzoltak. És igen, erre a plexire gondoltam. Ezt eltávolítva tökéletesen befért a P14. Tulajdonképpen a plexi rögzítőcsavarja feküdt csak fel egy picit. Úgy éreztem, hogy azzal együtt is akadás nélkül befért volna, de így a tökéletes.
-
atiska007
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ilyen terelőlemez volt nekem is a Corsair GS600-ba, de én is kidobtam, mert nekem is éppen hogy belefért a P14, nekem szinte már erőszakos kellett legyek, hogy beleférjen.
Viszont majd szét kell szedjem, mert mintha valami valahol valamibe beleér, pici "ciccegés" hallatszik néha.
Viszont tényleg teljesen hangtalan, miután kicseréltem a táp ventijét jöttem rá, hogy az csinálta addig a legnagyobb zajt.
Végre szinte teljesen csöndes az egész gép alapjáraton, terhelve azért már nyomja a zajt a vga venti
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest