-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
atiska007 #3300 üzenetére
ezt leírtam, korábban! Meg kell nézni, nem kell nagy tudomány hozzá! akár szétszedés nélkül is meg lehet nézni, ha bevilágítunk a táp hátán láthatjuk hogy a jelenlegi venti ráfekszik e a hűtőbordákra(vagy valami másra) vagy pedig van ott még 1-2.mm hely közötte!
Amúgy meg nem MÉRETBEN gondoltam hogy jó mindenbe hanem teljesítménybe és legfőképpen abban hogy BÁRMELYIK tápban ELINDUL az alacsony induló feszültsége végett, mert van millió féle másik venti ami jó lehet a gyári helyett csak épp nem indulnak el 3Volt alatt szóval máris kiesik a kosárból!
-
válasz
atiska007 #3265 üzenetére
Írtam már erről korábban, jó venti csendes, de sajnos csak 4,5.Volt körül indul el, így elég sok tápba nem jó, mert megse fog moccanni 3,5.voltal ami sok tápnak az alapfeszültsége amit kiad a ventinek
A P14. minden szempontból jobb ha elfér a 27mm vastagság, sokkal nagyobb a status nyomása alacsony fordulatnál.
És elindul bőven 3.volt alatt is így minden tápba jó.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest