-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pedig 1-2 hsz-ben pontosan le van írva milyen venti helyett pontosan milyen ventit lehet használni csereként. Nagyon mellényúlni nem lehet. A forrasztás precizitása meg egy más kérdés. Nekem egy profi segített, de nem nehéz megjegyezni az új ventin sorrendben hogyan érkeznek a kábelek és annak megfelelően ráforrasztani sorrendben a régi csatlakozóját.
Ugyan így csinálja a hozzáértő is csak a forrasztás menete sokkal gördülékenyebb avatott kézben
Én örülök, hogy belevágtam. Kvázi vadonat új tápom lett. Ilyet boltban sem kapok.Ilyen apró szakmai trükkök, hogy hiába forrapl a forrasztások közötti részeken óvatosan "mintha húzna egy függőleges vonalat" azért, hogy véletlenül se érhessen össze a két forrasztási terület működés közben.
Szóval ilyenek eszembe nem jutott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest