- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluke
tag
Sziasztok!
Én azt szertném kérdezni, van egy fsp saga 2 400w tápom , több mint 4 éves, regebben néha felhangosodott de aztán hamar elhalkult a ventije, de most tegnap ota már egyfolytába hangos, valoszinu csapágyas. na most érdemes ventit kicserélni? Vagy hát az nem kérdés hogy megoldás lehet viszont az a baj hogy kinyitottam a tápot és nem lehuzható a csatija, elkéne vágni a vezetéket és gányolni, sose csináltam még ilyet, van olyan cég vagy szerviz aki foglalkozik ilyennel? Vagy teljesen magamnak kéne ezt megcsinálni? Nem merem. Amugy már itt láttam olyat aki pont ugyan ilyenbe cserélt ventit és egy ilyesmit tett bele, SCYTHE Slip Stream 120mm 1600rpm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest