- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fluke
tag
Ám hol lehetne venni gépzsirt? Meg ha most én addig igy hasznalom a gépet hogy kerreg néha a venti lehet baja a tápnak? Eldurranhat? Igazábol olyan van hogy bekapcsolom utana egy idő után elhallgat de aztan este olyan 10kor ujrakezdi de akkor már nem nagyon hagyja abba, de most már ez minden nap igy van. De mindenképpen megzsirozom mert idegesit ez a zakatolás.
-
Fluke
tag
Hát ezen ugylátszik nem, amugy fsp saga 2 400w, de én olvastam itt akinek ugyan ilyen volt, és cserélte benne a ventit és neki is szétkellett vágni,
-
Fluke
tag
Nem tudom mi tévő legyek, az fsp tápomba kezd meghalni a venti hangosan zug, csapágyas lehet, de ventit cserélni nem tudnék benne csak ugy ha szétvágom a kábelt nem lehet lehuzni a kábelt, ha lelehetne egyböl cserélném, Vegyek inkább egy uj tápot? A venti csere mondjuk kölcségkimélöbb lenne, de van valaki aki foglalkozik ilyen szereléssel? Magam nem merem megcsinálni.
-
Fluke
tag
Sziasztok!
Én azt szertném kérdezni, van egy fsp saga 2 400w tápom , több mint 4 éves, regebben néha felhangosodott de aztán hamar elhalkult a ventije, de most tegnap ota már egyfolytába hangos, valoszinu csapágyas. na most érdemes ventit kicserélni? Vagy hát az nem kérdés hogy megoldás lehet viszont az a baj hogy kinyitottam a tápot és nem lehuzható a csatija, elkéne vágni a vezetéket és gányolni, sose csináltam még ilyet, van olyan cég vagy szerviz aki foglalkozik ilyennel? Vagy teljesen magamnak kéne ezt megcsinálni? Nem merem. Amugy már itt láttam olyat aki pont ugyan ilyenbe cserélt ventit és egy ilyesmit tett bele, SCYTHE Slip Stream 120mm 1600rpm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged