Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Ezen a ventin is az operating voltage-nek 10,2 V-tól 13,8 V-ig van megadva. De viszont elindul 7 V-on és pörög vagy 1300-1500-at, de 5 V-on már csak egy picit meglibben a ventije és nincs forgás. Én sem értem ezt a feszültség leírást, mert más adatlapokon az "operating voltage" címszó alatt általában az indulási fesz és a legnagyobb működési fesz közötti tartományt adják meg.
Ami pedig a Jamicon KF1225H1HR-R ventilátort illeti, vásároltam több ilyet is, meg még egy valag minden mást is.
Mérni mértem rengeteg más ventivel is egyetemben, amiknek a legtöbbje 5 V-ról már elindult. Kivéve az a böszme fent linkelt Nidec ventilátor. 
De most szombaton megmérem neked (kétlaki életet élek) pontosan és itt meg is írom a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mérni mértem rengeteg más ventivel is egyetemben, amiknek a legtöbbje 5 V-ról már elindult. Kivéve az a böszme fent linkelt Nidec ventilátor.