- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Speeedfire #1250 üzenetére
Nálunk úgy volt, hogy bemutatóóra és miután az meggyőzött kaptunk a gazdaságistól egy személyre szabott akciós ajánlatot amit akkor vagy pár napig elfogadva az ajánlat áll.
Másodiknál láttam meg ezt ami sokkal olcsóbbak tűnt
[link]De a módszer és a társaság és a hangulat meggyőzött, hogy másodikra is oda iratkozzak be.
-
Breki
veterán
válasz
Speeedfire #1242 üzenetére
-
bok92
addikt
válasz
Speeedfire #1100 üzenetére
Ha nincs a szerződésben olyan apróbetűs rész ami erre meg arra kötelezne, akkor szerintem simán megéri. Én most iratkoztam be haladó angol nyelvtanfolyamra, igaz az nem ez, de ott 100 óra 39900 ft volt akciósan. Szóval ez a pár ezres szinte semmi.Szóval ha van időd, meg kedved, akkor szerintem menj el.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Speeedfire #1100 üzenetére
12-16 fő is sok, semmit nem fog érni az a képzés, különböző adottságúak az emberek, ezt láthatóan figyelembe se vették. Én személy szerint 5 ezret is sajnálnék kidobni az ablakon a semmiért, ha megakarsz tanulni angolul, akkor menj el magántanárhoz+készülj otthon, amikor van rá időd. Költségesebb, fárasztóbb, de legalább eredménye is lesz. Természetesen a döntés a tiéd.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Speeedfire #1098 üzenetére
Megy a mutyi meg a 20 v. 30 fős csoportok kialakítása a minél több pénzért. Ebből szerintem letudod vonni a megfelelő következtetést.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Speeedfire #1096 üzenetére
Olvass utána elsőnek alaposan, és jól gondold át, hogy tényleg akarod-e.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Speeedfire #634 üzenetére
Úgy kell elképzelni, mintha tudná hogy nagyon a nulláról indulsz. Megér egy próbát, nézz bele. Nekem tetszett. Pár oldal múlva már elfogadtam, sőt örültem, hogy erőlteti az angolt.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #628 üzenetére
udf gyorstuz, nezz vissza par oldalnyi hsz-t, eleg jo segedanyagokat linkeltek a tobbiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest