- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
Mister_X #1232 üzenetére
Köszönöm mindhármótoknak
Sorozatba szeretnék belevágni, a Dr. House pl. tetszene első körben, legalábbis magyarul baromira élveztem. A játékokat inkább hanyagolom, mert az a saját tapasztalatom szerint jobban elveszi az időmet (azaz inkább a játékra figyelnék, mintsem a tanulásra). Viszont tetszik a BBC Learning is, és MaciG linkje sem rossz
bár ahogy olvastam, pár hónapig nem lesznek újak az oldalon.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mister_X #1215 üzenetére
szerintem nem fogsz ket diplomat kapni, nem tudom hova jarsz, de szerintem amugy is kotelezo nyelvszak melle felvenni egy minort vagy valami specializaciot. en azt tudom, hogy ha elvegzem ezt csak beleirjak a diplomamba, hogy megvan, mert ez specializacionak szamit nem minornak.
-
Zitus1989
csendes tag
-
Zitus1989
csendes tag
válasz
Mister_X #1201 üzenetére
akinai? az iras is hozza tartozik 1 nyelvhez. a beszed utan. asszem egesz eletukbe tanuljak...?
en nem nagyon hallottam es nem is talalkoztam tokeletesen, akcentus nelkuli magyar tudassal. viszont tokeletes akc. nelkul angolul beszelo magyarral igen. szerintem ez is alatamasztja a vilag egyik legnehezebb nyelve titulust a mi kis mekegos magyarunkra. -
Zitus1989
csendes tag
válasz
Mister_X #1199 üzenetére
orosz kettannyelvu gimibe jartam, heti 24 ora orosz volt, ertem es tudom a nyelvtant. az angolom a cartoonnetwork es a sok szigetfesztivalos bebaszcsizas eredmenye, fingom nincs a nyelvtanrol. kb 300-400 szavas szokincsem van, de jol hasznalom...
roviden tomoren akartam irni a kerdezonek, koszonom, h kifejtetted amit en mobilon nem voltam hajlando.
azert jol lesarkitottad azt a magyar annyira nehez mint a kinai gondolatot. ugy ha lemegyek szeged kanton regioba majd nem ertik mit beszelek xD -
Zitus1989
csendes tag
válasz
Mister_X #1196 üzenetére
tokeletes forditas ugy gondolom nincs mivel a vilag egyik legnehezebb nyelve a magyar. a legprimitivebb meg az angol. ezt cifrazza a zsenialis vagy epp gyatra szinkron ill. forditas.
egy filmre-mesere tobb fele szinkron es forditas letezik...macig: nem tudom keress ra.
miert fontos a brit angol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged