- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Hat ha jol emlekezem Te kezdtel el sertegetni!Mert nem tetszett a velemenyem.
Erdekesen eled meg a valosagot...
Ha en innen repulok,aki probal kulturaltan,a kivant keretek kozott vitazni,es Te /a PH ! kedvence/,aki savazza azt,aki neki nem tetszik...akkor nem is baj.
Nem az a problema,hogy nem erted az ironiat /nem mindenki szuletik humorerzekkel/ hanem az a baj,hogy felreerted a *partallasomat* mert felre akarod erteni!
Kialakult egy szubjektiv kep benned a vitapartneredrol, es ezt annyira valosagosnak erzed,
hogy ebben a kokemeny tenyek sem tudnak megingatni!
Csak hogy ne ugy valjunk el,hogy halalodik azt hiszed veresszaju komcsiellenes vagyok...
kozlom,hogy erosen baloldali a beallitottsagom,es a komcsik /minden hibajuk,es tevedesuk ellenere/kozelebb allnak hozzam,mint a jelenlegi konkvisztadorok... -
degu
senior tag
Mar megint a torkodon akadt a gyulolet? Kopod ki!
Nekem ne *magadfajtazz* itt! Es Te ki vagy? Masfajta,jobb fajta,felsobbrendubb?
/Az itelethozatal a birosagon tortenik,es nem a PH-n!/
Menj el egy szakrendelesre,ahol kikurkasszak, beloled ezt a fobiat...
A Te adodbol pedig nem tanul senki,mert azt risztelik a haverok...
En pedig plane nem tanulok a Te adodbol,mert en mar megtanultam mindazt,amit kellett!
Mar hallottam sokfajta kategorizalasrol,es minositesrol,hogy homo,pedo,klepto,...de Te bevezettel egy uj kategoriat! A *magadfajta*,mintegy alsobbrendu...aki maskent gondolkodik mint Te
Irhatnal errol egy sikerkonyvet!
Hogyan emeljuk piedesztalra magunkat pusztan a szajunkkal! -
degu
senior tag
Vegre sikerult a tandijmentesseget likvidalni!
A rohadt komcsik ezzel is csak lekenyereztek a nepet! Meg rankkenyszeritettek az osztondijat!
Pfujjjj!
Vegre megszabadultunk a rendorallamtol! Szabadon,boldogan,demokratikusan fizethetunk tandijat! /A demokratikus az lesz benne,hogy akinek a szulei osszesen 120 rugot keresnek,
azoknak is ugyanannyit kell majd fizetni,mint annak,akinek apucija huszezresekkel tomte ki a kisparnajat.../
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged