- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Akinek a szülei összesen 120-at keresnek, azok valszeg kapnak állami segítséget. Vagy jól fognak tanulni, és ingyenes lesz számukra. Harmadik lehetőségnek meg ott van a diákhitel, aminek az összegét megemelik. Így jól kereső diplomásként a diákhitelt lazán tudja majd törleszteni, és hosszútávon igencsak jól jár.
Hogy mi köze a kommunistáknak a tandíjhoz, arról felvilágosíthatnál.
Az viszont félelmetes, hogy semmi érdemlegeset nem sikerült leírnodVolt rohadtkomcsizás, nagyonszegények, és a szokásos 3 általad használt szmájli. A valóság pedig egy külön dolog, de az gondolom nem is nagyon érdekel téged, így legalább tudsz rohadtkomcsizni.
-
Integra
titán
hát a magadfajtádnak és a sleppednek szar lesz, de szerintem ez nem nagy ár egy normális rendszerért ahol tanulni, teljesíteni és bizonyítani kell...
de legalább nem az én adóforintjaimból fogsz lébecolni ha egyszer felsőoktatási intézménybe kerülsz, bár ezzel a gondolkodással sokra amúgy se jutsz
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Eddig is ez volt, csak eddig masra ment el a penz, hasonló módon (kolesz, kaja, stb. Nekem 5 évig semmit nem adtak otthonról ). Most akinek a családban kevés a lóvé, az vagy tanul rendesen, vagy elmegy dolgozni, és maga fizeti az iskolát.
Nekem spec abból van elegem, hogy egyes egyetemisták 10 évig is elnyúló képzését fizessem, csak mert a kreditrendzser maitt, nekik ez szinte egy fillérjükbe sem kerül.
-------------------------------------------------
Meg lehetett volna kerülni a dolgot, azzal ami annak idején (bár kicsit másképp) nekünk is volt.
Aki egy tárgyból bukik, az köv. félévben fizet kreditenként X (3-5000FT/ kredit/ félév) összeget. MÁR 1 TÁRGY ESETÉN is. Na ez szvsz jobb megoldás lett volna, na de sebaj.
Én is fizettem anno, mikor 9 tárgy kötül 2ből megvágtak, és ezért félévet kellett ismételnem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest