- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
érdekes, nekem pont ezek a dolgok tetszenek. Pont, hogy nincs benne titkos küldtetés, meg ilyenek, hiszen egy cél van, és azt csak egy valaki tudja megszerezni.
A szopatás meg olyan amit itt később írt valaki: nagyon kell balanszolni, mert aztán hirtelen neked esik mindenki.
Te mikkel szoktál játszani btw? -
oszi666
őstag
Sziasztok!
Nemregiben kiprobaltuk a Game of Thrones tarsas kiegeszitojet, a Mother of Dragonst.
Harom kerdesem lenne:
A szabalykonyvben az van irva, hogy a sarkanyok szarazfoldi egysegek, es hogy szabadon repulhetnek Essos es Westeros teruleten.
De Essos es Westeros kozott!!! hajoval kell oket szallitani ezek szerint?
Ugyanitt: a Targaryenek mindharom befolyasi soron a nyolcadikok. Ez azt jelenti: hogy mindig az akcio szakaszban utolsoak, ezt ertem,
De ha dontetlen van, es az ellenfelnek nincs valyriai kardja, akkor a Targaryenek mindig vesztenek, minden egyes dontetlenben? Hiszen a hubersoron, ahol ilyenkor a pozicio dont, utolsoak, es nem is tudnak ezen valtoztatni.
Harmadik: azt irja a szabalykonyv, hogy a targaryenek a husegjelzot felveszik (magat a kis pajzsot a tablarol, miutan megnyertem csataban a teruletet vagy csak siman elfoglaltam) megkapja a pontot, ami orokre az ove (kiveve Pentos elfoglalasat) de utana ujra letehetik. Minek? Nincs semmi hatasa. Azt pedig gondolom nyilvan nem lehet hogy lepakolgatom Essosban felveszem aztan mozgok elore a gyozelem soron.Vegul: a vazallusokat tenyleg minden tervezesi szakaszban ujra lehet/kell valasztani? Ez total eletszerutlen, hogy valogatok a huberesek kozott. Ugyanitt: Targaryennek nem lehet vazallusa igaz? Ha negyen jatszunk, akkor a targaryeneknek nincs vazallusa, emiatt a vastron birtokosa mindig ket vazallust kap
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest