- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Én kiiundálsi alapnak azt veszem, hogy a gyűrűk ura kártyajáték alapjáraton drágább volt a gémklubnál.
Azt a játékot pont "benéztem", így pontosan tudom az árazását.
Azt hittem, hogy még csak az előrendelés kezdődik, le is adtam egy megrendelést gyorsan. Rá egy órára már raktáron volt a játék, szóval a megjelenés napnáj adtam le az előrendelést.A legolcsóbb helyen 9.500 forint volt, a gémklub volt a legdrágább (még most is az), a maga 10.990 forintos árával. Majdnem 15%-al drágább! Ha a raktárvásáron ekkora kedvezményt kapott, még akkor is fixen nyereséges. Ha egy sérült példányra rányomnak egy 20%-os akciót és valaki elviszi, röhögnek a markukba gondolom. A netet felcsapva egyébként a legtöbb társas náluk a legdrágább.
-
citkar
addikt
Nehéz megmondani, hogy mit, miért ad annyiért, amennyiért. Nyilván hasznot akar hozni mindenen, de szerintem változó, hogy melyiken mennyit nyer. Pl a Dél Tigris sorozat 3-ik része lehet nem is jelenik meg magyarul és az első két rész kiegészítője is kétséges, hogy jön-e magyarul. Pedig akik szeretik az agyalós játékokat, azoknak tetszik, de feltehetőleg nem hozott nálunk elég pénzt.
Nem tudom, hogy a féláron árult sérült játékok hoznak-e hasznot (és azt sem hogy tényleg minden fél áron volt-e, vagy csak a nagyon sérültek), de az biztos, hogy jobb a teljes ár felét begyűjteni, mint a semmit, ráadásul a raktározás is pénzbe kerül. -
-
Elhiszem, hogy létezik, de szerencsére ezzel a problémával még nem is találkoztam! Ettől függetlenül igény (mint a fórum is mutatja) van rá, mint a "szóló társasjátékra" is... Nálunk ennek pont az ellentettje a probléma! Mi szeretünk 5-6 -an összeülni, de a legtöbb társas 4 főig limitált.
-
boost
veterán
Van már magyar bemutató videó:
https://www.youtube.com/watch?v=kivajjLCbwo
Nekem nagyon szimpi, élettel telibbnek tűnik mint a Crew.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Motoros topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged