Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
A Gémklub játékok általában (nem minden esetben) úgy vannak árazva az oldalukon, hogy a 15%-os GK törzsvásárlói kedvezménnyel számolva pl. Gamewiz árra jöjjenek ki.
Ahogy néztem a garázsvásáron bőven jó dealek voltak, és viszonylag friss játékokat is (pl. Lapzárta) raklap számra szórtak ki 50% kedvezménnyel.
-
goccer
aktív tag
Ez meg a másik, hogy ugyan 5+ éve nem vettem semmit náluk, de emlékeim szerint akkor is úgy működött, hogy a kiírt árból még lejött a törzsvásárlói kedvezmény, meg az ilyen olyan kuponok, és azután voltunk ott árban mint egy átlag nem akciós webshop ár. Szóval az alap kiírt ár az mindig is kriminális volt a Gémklubnál, de néha meg lehetett okosítani
-
boost
veterán
De egy Ark Novat, Cascadia-t, meg 2024-es játékokat miért? Pl ott volt a két hete megjelent Gyűrűk ura kártyajáték is, ami egyébként elég készlethiányos... Az meg ráadásul 2025-ös már.. Vagy akár az új, amúgy is készlethiányos Robinson gyűjtőit közel féláron.
Szerintem veszteséggel manapság már senki nem árul, nem teheti meg, olyan költségei vannak egy vállalkozásnak.Abban nem hiszek, hogy veszteségesen árulják a Cascadia-t, inkább arra tippelnék, hogy a Cascadia, a Robinson, és az új játékok arra kellenek, hogy nullszaldósan eladják őket, hogy a "jaj, mekkorát spóroltam, vigyük el még ezt meg azt is, mert ez egyszeri akció" eufóriában, vagy "jaj már csak az Ark Nova maradt, abból ami érdekelt volna, de ha már itt vagyok ennyiért elviszem ezt is, azt is" olyant is vigyenek a vásárlók, amitől a cég megszabadulna, de azt is önköltséges áron.
-
Dr.NX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged