- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
En ertem, de a kommentemnek nem sok koze volt a radlandshoz, mar ha az a 10990
Beköszöntött a tavasz, megnyitottuk új klubhelyiségünket, nem maradt más mint társasakciókkal ünnepelni.
A kedvezményes árakon felül, minden vásárlónak aki az alábbi játékokból a hónap végéig (2023.03.31) összesen legalább 40.000 Ft értékben rendel, egy Pandemic: Hot Zone -North America-t adunk ajándékba! (A Pandemic Hot Zone akció és a társasjáték akciók a készlet erejéig érvényesek)erre tessék <------
-
Mandi99
csendes tag
Passz. Piatnikos kép alapján nem derül ki.
Galaxyjátéknál pont így néz ki és ott magyar a hátoldal.
https://www.galaxyjatekaruhaz.hu/tarsasjatekok/61320-copenhagen-epito-tarsasjatek-piatnik.html
Ha meg más nyelvű szoktak hozzá csatolni magyar leírást, de ez tényleg nyelfüggetlen.
(Müllerben néztem társast, osztrák Piatnik kiadóval hátához volt csatolva magyar leírás.)Nagyszülökkel különben Keltist, Ticket to Ride-t szoktunk játszani általában.
Mind a kettő német.
Equinoxot is néztem, de arról még kevesebb az infóm. Az itteni Tescoban meg csak a zöld dobozos volt szerencsére. -
DJGABI
addikt
-30% volt karácsonykor, azok se voltak hűde árak: [link] [kép] + Agent undercover, Centuryk, Santorini,Tokió királya amik még talán az értelmesebbek közül, mármint a szerencsésebb boltokban, nem mindenhol ugyanaz a kínálat. Kétlem hogy egy random heti akcióban lesz bármi is.
Sorban állás -50%kal 3,7k meg a Carcassonne Safari a pici kiegek árán (2k-ért) na azok voltak a dealek
más: ingyé PNP játékok a karamtém "örömére" (?) [link]
A Kingdomino-s érdekesnek tűnik, lehet megcsinálom, Corinth is kellemes, bár nincs 12 dobókockám -
maross
nagyúr
compaya, keress rá a schön clever-re, so clever-re, es 1190-ert vannak a potlapok (ersatzblock) és az alternativak, amik szinten tok jok (challenge block). szerk: egyebkent mivel egyik ismerosom meglepett egy adag mindenfele laminalt verzioval, nalam is maradt egy bontatlan doppelt so clever potlapcsomag, es 4db laminalt ganz schön clever-lap.
-
YxVs
senior tag
Köszi az ajánlásokat, végül megszületett a döntés: Szellemes kincskeresők lett, 3. helyen szerepel a gyermek játékok listáján a BGG-en. Nem tűnik bonyolultnak, elsőnek szerintem jó lesz. Remélem szerepel magyar nyelvű leírás a dobozban. Nem tűnik egyértelműnek.
A biztonság kedvéért a felnőttek számára is beszereztem egy Ticket to Ride Európát... -
DJGABI
addikt
Flamme rouge, Downforce ennyiért?
Avocado smash, Hanamikoji, Sushi go... kis játékok kis áronszerk1: addig tököltem míg Hanamikojit, Tiltott szigetet pont orrom előtt vitték el
szerk2: úgy látom egy-egy darabok voltak csak, amiket behúztam egyből el is tűntek. árak: [kép]
partijátékokat mondjuk továbbra se tudom minek húztam be, jajj... a fenti kettő inkább jöhetett volna. -
DJGABI
addikt
Wow, ők szerintem megnyerték a BF-t. Ha 50% nem is, de 20-30-cal könyvbaglyos ár alatt vannak, brutál. A sok szemét közt hihetetlen játékokat adnak áron alul. Egy 50k-t el tudnék verni itt
Altiplano (6k) [link] vagy Village (6k) [link] közt gondolkoztam, két főre inkább előbbit ajánlják, de igazából Burgundyval se játszottunk még....
Fedőnevek négyszemközt-öt kerestem volna, azt senki nem akar akciózni úgy látom. Szerintem ezen az oldalon verem el a keretet.
-
DJGABI
addikt
Mit Játsszunk csoportból eléggé összeszedett táblázat: [link]
Harcolós/robotos: Tiny Epic Kalandok, Tiny Epic Zombi, Tiny Epic Mechs. Ár/értékben 10/10, de egy 8 évesnek lehet (biztos?) sok lesz, 2.5-ös nehézséggel.
Én is azt mondom el kell engedni a témát, a fenti csoportban is a napokban téma volt, hogy pl. egy Szendergő hercegnők a téma ellenére a fiúkat is lekötötte.
Tabu x D&D = Szócsapdák?
Pepco-ban Sárkányfogak - 1500Ft? Ha a téma a fontos.
De ja, a klasszikus Dixit (Múzsa, Detektív klub frissebb)/Azul/Carcassone-val nem nagyon lehet melléfogni.
Csak egy, Fedőnevek szintén mehetnek lassan a kötelezők közé, szerintem. -
goccer
aktív tag
Mondjuk a templom átka?
-
Tristis
őstag
Quest for el Dorado, épp most vettem
Angol VideóLépegetős, gyorsan tanulós, izgalmas, mert mindenki siet a templomba, kártya is van benne, a család egésze fogja élvezni. A témája (bár nem jön át, de a dobozon jól néz ki) Indiana Jones-os. 4 fővel 1 óra játékidő. Kiegészítő felesleges hozzá, max a golden temple majd egyszer.
Lehet nem ez lesz az első játék, de másodiknak ajánlom ha nem is erre esik a választás egyből. Jelenleg használtan lehet megvenni, de Társasjáték cserebere csoportba ha beírod, hogy kérsz ilyet, lesz aki felajánlja. Nekem az ismerettségi köröben mondta azóta két ember, hogy eladó az övé is.
Harcolós robotos nagyon jó, de nem fog passzolni a társas világba szerintem. Csomó túlárazott gagyi marhaságot fog kapni a gyerkőc. A gyerekeknek az a jó a harcban ha ők találják ki a díszletet, a harc típusát, ha sok mozgás van benne... ez nem társasjáték pályára való szerintem
-
gyantaszuz
aktív tag
Robotos, harcolós témában less rá a Tokió Királya c. társasjátékra. Mi néha játszunk vele lazításként, nem rossz.
Kingdomino, Carcassone sem hiszem, hogy nagyon rossz választás lehet egy 8 évesnek (bár a Kingdomino nálunk mára kifulladt, viszont hetekig minden nap nyomtunk pár kört).
Amúgy a fenti listát érdemes böngészni.Majd írd meg, hogy mire esett a választás. Kíváncsi vagyok.
-
Azie
őstag
a harcolós robotos az nem tudom mennyire lefedhető egy játék által a generációs kritériummal. nagyiéknak nem biztos, hogy szuper emlékeket idéz a lövöldözés meg a gyakás.
a robotos részig teljesen valid a legtöbb komolyabb családi játék, onnantól már szelektálni kell.
keretet még írhatnál, nyelvfüggő legyen-e stb.
carcassone? bár nem lépkedős.
azul? bár nem robotos harcolós (gyerkőcnek lehet nagyon uncsi lenne)
dixit? trónok harca?
picit specifikusabb tematikai opciók segítenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest