- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
A két modell közös hírtopikjában ígértem, hogy írok majd róla a héten, de ma meló után azzal fogok foglalkozni, miként küldhetem vissza. A fényerőszabályzás katasztrófa, a fotók használhatatlanok (gcam-et végül meg sem próbáltam felvarászolni), navigáció nem lenne rossz, de néha pont akkor gondolkodik, amikor gyorsan kellene dönteni (vidéki falvak), az akkustat néha meghülyül (órányi részek tűnnek el a grafikusból és ezzel párhuzamosan a SoT is ugrál, elveszik belőle valamennyi), de ami az abszolút dealbreaker, hogy néha percekig, néha hardresetig semmire sem reagál a készülék, azaz az ujjnyomat megérintésére se kép, se hang, se rezgés, megnyomásra, duplakoppra ugyanez. Ezt bő egy hét alatt - emlékeim szerint - ötször játszotta el, ebből egyszer 100%-os töltöttségről éjszaka néhány óra alatt nullára is merült, valamint ebből az ötből két alkalommal bekapcs után nem fogadta el a beállított 6 számjegyű kódot, csak ismételt restart után.
Metódus: első használatba vételkor rendszerfrissítés után gyári visszaállítás, majd teljes belakás (a gyáriakkal együtt 131 app + testreszabás, de semmi launcher, vagy ilyesmi)
Az első hiba után újra gyári visszaállítás, majd kb a felé app telepítése, kisebb testreszabás, majd tegnapelőtt ismételt gyári visszaállítás, semmi telepítés, semmi testreszabás és így is megmakkant.Nagyon régi dzsunka kínais utánérzetem van (nem emlékszem már a készülék gyártójára, típusára), ez akkor is igaz, ha ez a kikapcsolós/nem reagálós móka vélhetően egyedi hiba és nem általános, valahogy érződik az egész készüléken (számomra) az esetlegesség, amit a
nagyobbközkedveltebb gyártók mára többnyire kinőttek, minimum a középkategória aljától felfelé.Részemről ez így BIG NO.
(ha van mód visszaküldeni, inkább
feljebbtovább nyújtózom árban/havi költségben, egyelőre az A55 és a 13T a két opció, valószínűleg a 13T lesz a befutó)Mindezektől függetlenül el tudom képzelni, hogy sokan fogják elégedetten használni a típust, ha nincs a kikapcsolós mizéria, a kompromisszumokkal együtt is oké lehet, a kijelző például egész oké (fix fényerővel használva)
Részemről ennyi, nem tervezek többet írni a készülékről.
Szerk.: akkustathoz két egymást követő screenshot egy óra
különlegességgelkülönbséggel:Természetesen az üres rész is bekapcsolt készülék mellett, aktív és passzív használat közben született.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged