Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Szerintem egyszerű - ám jogos - óvatosságból. Nyilván nem vagy már kezdő hűtőfelrakásból, de nehogy most ez legyen a gond. Én is ezer hűtést szereltem már, az a bizonyos ménkü pont ennél a kártyánál csapott be... Ha pedig a teszt egy hónapja alatt döglik be a karesz, akkor teljesen tiszta, hogy semmilyen külső hatás nem érhette.
-
AirBooms
addikt
Nem tudom, hogy a négy kártya meghibásodásának van-e közük egymáshoz.
Mint említettem, én egy kicsit megerőszakoltam (tényleg csak finoman) a MOSFET-sor két szélső darabját. Tehát a karesz nem menet közben halálozott el, nem túlmelegedett, semmi ilyesmi.
A végeredmény mégis a T_Fault piros LED-je lett.
Szerintem teljesen eltérő hibák is okozhatják ennek a LED-nek a kigyulladását, s a kártya blokkolását. (ha jól emléxem, Viktornak valami táppal kapcsolatos gyanúja is volt...)
Nem látom értelmét ezek miatt a parának. -
AirBooms
addikt
Mint a másik topicon írtam, nekem is ''lett'' egy ilyen LED-em a kártyán...
...bár az én esetemben - asszem - én voltam a hiba okozója. Egy alkatrészt megsértettem... Asszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest