- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel bementünk vásárolni a szerelmemmel. Délelőtt pihiztem és nézelődtem a neten. Véletlenül szembe jött velem egy napfénytető nyitó motor aminek egy fogaskerék tengelye volt. Elkezdtem utána járni hogy vajon szeminek milyen lehet és annak is olyan a mozgatója. Ez egy Webasto ablak amit több autóba is beszereltek. Gondolkodtam hogy vajon miért nem csukódhat be rendesen a tetőablakom. Kitaláltam ha leszedem a motort és a fogaskoszorút elkezdem tekerni bezárásig akkor úgy jó lesz. Szóval délután autót szereltem. Valóban sikerült így korrigálnom és majdnem jó lett, de az egyik oldala nem zár be ami miatt rögtön kiderült hogy miért állt úgy az ablak. Amint elindul a nyitási folyamat beszorul a jobb oldala és az ablak megáll. Tehát vagy kikopott a jobb oldalon a mozgató mechanizmus vagy szarul építették be az ablakot ami miatt kikopott. Most kikötöttem a kapcsolót mert eddig sem használtam. Nemsokára ki kell szednem a tetőkárpitot újrahúzni és akkor az egész szerkezetet kiszerelem megnézni hogy mi a bánat van.
Ma szokásos vasárnapi menetrend. Reggel apámhoz beugrok és onnan mise. Sajnos nem hozták vissza a régi miserendet hogy egy órával korábban van még egy igehirdetés. Délután el kell mennem a telepre felpakolni némi állványelemet a kocsi tetejére mert olyan kevés kell hogy ezt már elviszem 2x.-re Szemin. Ezért nem veszek ki futót.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest