Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel bementünk vásárolni a szerelmemmel. Délelőtt pihiztem és nézelődtem a neten. Véletlenül szembe jött velem egy napfénytető nyitó motor aminek egy fogaskerék tengelye volt. Elkezdtem utána járni hogy vajon szeminek milyen lehet és annak is olyan a mozgatója. Ez egy Webasto ablak amit több autóba is beszereltek. Gondolkodtam hogy vajon miért nem csukódhat be rendesen a tetőablakom. Kitaláltam ha leszedem a motort és a fogaskoszorút elkezdem tekerni bezárásig akkor úgy jó lesz. Szóval délután autót szereltem. Valóban sikerült így korrigálnom és majdnem jó lett, de az egyik oldala nem zár be ami miatt rögtön kiderült hogy miért állt úgy az ablak. Amint elindul a nyitási folyamat beszorul a jobb oldala és az ablak megáll. Tehát vagy kikopott a jobb oldalon a mozgató mechanizmus vagy szarul építették be az ablakot ami miatt kikopott. Most kikötöttem a kapcsolót mert eddig sem használtam. Nemsokára ki kell szednem a tetőkárpitot újrahúzni és akkor az egész szerkezetet kiszerelem megnézni hogy mi a bánat van.
    Ma szokásos vasárnapi menetrend. Reggel apámhoz beugrok és onnan mise. Sajnos nem hozták vissza a régi miserendet hogy egy órával korábban van még egy igehirdetés. Délután el kell mennem a telepre felpakolni némi állványelemet a kocsi tetejére mert olyan kevés kell hogy ezt már elviszem 2x.-re Szemin. Ezért nem veszek ki futót.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák