Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit később vagyok mert elneteztem az időt és csak most jutott időm naplót írni.Elkezdtek kisimulni a vonásaim mert úgy néz ki elviszik a gépemet. Van 2 jelentkező is. Vagy egyben viszik és beszámítok egy X38-as lapot és 2x2G Corsair Dominatort vagy elviszik a lapot és a procit kp.-ra és ráfizetéssel cserélem a ramot 3x1G-re. Ha előbbi lesz a befutó akkor veszek agy Q6600-at és kész ha az utóbbi akkor váltok AM3-ra és veszek lapot/procit. Mindkettővel kihúzom magunkat a slamasztikából. Épp csak egy picit vagyok szomorú mert egy ilyen teljesítményű gépet nem használok ki és ezért felesleges. Amire váltok az sem lesz sokkal szarabb. Majd alakul.
    A babakérdésen úgy érzem túl tettük már magunkat. Édes is dolgozik és az anyagi gondjaink elterelték a figyelmünket arról hogy milyen rossz ami történt velünk. Azért jobban örülnék ha egy jó dolog enyhítené a fájdalmunkat...
    A munkám továbbra is inog de pár napom lesz jövő héten is. Ha beleszámolom a gépeladásból származó tőkeinjekciót akkor már nem aggódom annyira.
    Tegnap este felhívta cuncit édes. Elég lapi volt a beszélgetésük addig a pontig amíg szóba nem hozta édes hogy lesz a megőrültekben az Annácska és Giorgio. Cunci imádja ezt a sorozatot és a megásokat is imádja. A kettő együtt pedig extázisba hozta. Na akkor már visított úgy örült. Egy pillanat alatt eltűnt az a visszafogottság ami abból is adódhat hogy nem mer telefonálni ha az apja ott áll mellette. Végre valahára holnap mehetünk érte! Ha cuncisan szeretném mondani akkor még egyet kell aludnunk hozzá. :D Már nagyon hiányzik!
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák