- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma kicsit később vagyok mert elneteztem az időt és csak most jutott időm naplót írni.Elkezdtek kisimulni a vonásaim mert úgy néz ki elviszik a gépemet. Van 2 jelentkező is. Vagy egyben viszik és beszámítok egy X38-as lapot és 2x2G Corsair Dominatort vagy elviszik a lapot és a procit kp.-ra és ráfizetéssel cserélem a ramot 3x1G-re. Ha előbbi lesz a befutó akkor veszek agy Q6600-at és kész ha az utóbbi akkor váltok AM3-ra és veszek lapot/procit. Mindkettővel kihúzom magunkat a slamasztikából. Épp csak egy picit vagyok szomorú mert egy ilyen teljesítményű gépet nem használok ki és ezért felesleges. Amire váltok az sem lesz sokkal szarabb. Majd alakul.
A babakérdésen úgy érzem túl tettük már magunkat. Édes is dolgozik és az anyagi gondjaink elterelték a figyelmünket arról hogy milyen rossz ami történt velünk. Azért jobban örülnék ha egy jó dolog enyhítené a fájdalmunkat...
A munkám továbbra is inog de pár napom lesz jövő héten is. Ha beleszámolom a gépeladásból származó tőkeinjekciót akkor már nem aggódom annyira.
Tegnap este felhívta cuncit édes. Elég lapi volt a beszélgetésük addig a pontig amíg szóba nem hozta édes hogy lesz a megőrültekben az Annácska és Giorgio. Cunci imádja ezt a sorozatot és a megásokat is imádja. A kettő együtt pedig extázisba hozta. Na akkor már visított úgy örült. Egy pillanat alatt eltűnt az a visszafogottság ami abból is adódhat hogy nem mer telefonálni ha az apja ott áll mellette. Végre valahára holnap mehetünk érte! Ha cuncisan szeretném mondani akkor még egyet kell aludnunk hozzá. Már nagyon hiányzik!
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest