Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Teszteltem a dolgot, fix max fps + vsync. És abszolút igazad van! Mint a vaj! Kicsit engedünk a képkockaszámból és remek smooth játékélményt kapunk. És ha már átmentem win10-re, akkor még egy kicsit kísérleteztem. vsync helyett FRTC (vsync nélkül)! Az AMD nem ajánlja, sőt a forspoken alatt a fül el sem érhető, de globálisan aktiválható, és láss csodát az is működik, ráadásul megvan az az előnye, hogy gyakorlatilag egyesével állítható. Csak jól kell megválasztani az értéket, de ugyanazt az eredményt kapjuk! FRTC esetében a maximum frissítési képesség alatt (3-5 közötti érték elég) kell lenni, illetve amit írtál, hogy figyelembe kell venni a minimumértéket, de ennyi. Köszi a tippet!
Kár, hogy csak ez az egy szem demo van, és a FMF 6800-ason nem érhető el.
-
Duck663
őstag
Nem elég, még kell faragni a késleltetésen. 60+ alap képkocka kell, hogy a késleltetés elfogadható legyen, de inkább úgy érzem, hogy 70-75 is elkél. Ha bekapcsolod a képgenerálást az alap képkockaszám némileg csökken. Tehát ha megvolt a 60 képkockád folyamatosan, a generálásnál nem lesz meg a 60 kiindulód. De ha már van folyamatosan akárcsak 60 képkockád, mit akarsz? Persze a több mindig jobb, de 60 teljes kép mellett már a legtöbb játék elég élvezetes. Ha lemegy 45-50 környékére a kiinduló képkockaszám, hiába van 90 körül a generált, érezhetően lassul, akadozik, egyszerűen darabosnak érződik. Pedig én nem vagyok erre kihegyezve.
Persze be lehet kapcsolni a felskálázást, hogy több alap FPS legyen, de nem rontanék a natív minőségen. Nekem ez a felskálázgatósdi nem gyere be. Ez a képgenerálás tetszik, (eddig) mert kifejezetten jó minőségűnek érződik. De nagyon kell hozzá a magas alap képkockaszám.
-
Duck663
őstag
"A késleltetést tekintve a FidelityFX Super Resolution 3 alapból nem kínál ilyen megoldást, az AMD erre vonatkozóan nem javasol semmit a fejlesztőknek..." Na ez egy nagyon komoly probléma! Erre reagálni kell, mert az eljárás leggyengébb pontja a késleltetés! Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni!
#5 Raysen623: Ott a Forspoken demo a Steamen, próbáld ki és dönts el magad.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A forráskódot a cég később fogja kiadni, de az eljárás már két játékban tesztelhető.
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest