- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Nem elég, még kell faragni a késleltetésen. 60+ alap képkocka kell, hogy a késleltetés elfogadható legyen, de inkább úgy érzem, hogy 70-75 is elkél. Ha bekapcsolod a képgenerálást az alap képkockaszám némileg csökken. Tehát ha megvolt a 60 képkockád folyamatosan, a generálásnál nem lesz meg a 60 kiindulód. De ha már van folyamatosan akárcsak 60 képkockád, mit akarsz? Persze a több mindig jobb, de 60 teljes kép mellett már a legtöbb játék elég élvezetes. Ha lemegy 45-50 környékére a kiinduló képkockaszám, hiába van 90 körül a generált, érezhetően lassul, akadozik, egyszerűen darabosnak érződik. Pedig én nem vagyok erre kihegyezve.
Persze be lehet kapcsolni a felskálázást, hogy több alap FPS legyen, de nem rontanék a natív minőségen. Nekem ez a felskálázgatósdi nem gyere be. Ez a képgenerálás tetszik, (eddig) mert kifejezetten jó minőségűnek érződik. De nagyon kell hozzá a magas alap képkockaszám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest