- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Luck Dragon #85 üzenetére
~ egy hét múlva írok róla, annyi idő kell a kiismeréséhez.
1 nap után:
Kijelző jó, rendszersebesség teljesen oké, akku rendben van (24 óra alatt merítettem nullára, 9ó kijelzőidő mellett, az utolsó 5% 35 perc YouTube 4K videó full fényerőn lámpa alatt), töltés egy Realme 18W-os töltővel ~2.5 óra (tervezek beruházni egy 25W-os PD töltőre majd később), a sztereó hang elfogadhatóan hangos és viszonylag kiegyensúlyozott (persze kissé féloldalas), a fapados Android egyelőre inkább zavar, mint nem (még keresnem kell majd egy csomó kiegészítőt, remélem van topikja az alkalmazásoknak), Wi-Fi6-tal hasít (kártya még nincs benne, ezt figyelembe kell venni az akkuidőnél is), fotózni max iratokat fogok vele, talán a Huawei Mate (első széria) óta a legrosszabb telóm ebben. (Honor 20 Pro-ról váltottam).
Bekapcs gomb katasztrófa, hogy szinte egyáltalán nem áll ki, vagy nincs mélyebben, állandóan keresnem kell, ebben egy tok esetleg segíthet majd.Hirtelen ennyi, kb egy hét múlva írok részletesebbet, egy hajszállal szerkesztettebb formában.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #76 üzenetére
Ez az idei Pro valóban előrelépés (igaz, volt is mihez képest fejlődni).
-
DraXoN
addikt
válasz
Luck Dragon #71 üzenetére
Nem is értem... pokoli olcsó manapság egy erre való szenzor. olyan is van már aminél nem kéne kilyukasztani a kijelzőt (kijelzőn keresztül érzékel, nem infrás tehát hanem ultrahangos).
Persze olcsóbb nélküle, csak kicsit "sz*rrágás", nem kicsit drágák a készülékek mellette.
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #71 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen hatásfokkal működik.
Van két A53-as a családban. Fel sem tűnt , hogy virtuális érzékelő van benne.
Több barátom, és ismerősöm használ Redmi-t. Többségüknek rendszeresen világít a kijezőjük, miközben telefonálnak.
Persze a legideálisabb, ha van fizikai közelségérzékelő, de az hogy virtuális, még önmagában nem katasztrófa. csak működjön rendesen. -
DraXoN
addikt
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Mondjuk ezért kár
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy amellett döntöttek.
-
mobileman
senior tag
válasz
Luck Dragon #56 üzenetére
Na, azt még nem próbáltam ki, mindjárt megnézem!
-
mobileman
senior tag
válasz
Luck Dragon #51 üzenetére
Magenta háttérkép csak bekapcsoláskor van, utána szevasz...
-
mobileman
senior tag
válasz
Luck Dragon #42 üzenetére
Ööö, ezt hogy kell? Ugyanis nem voltam egy nagy teszter, megvettem bármilyen telefont, oszt használtam...
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Mármint mi mindent?
A gyártóról semmit nem írnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- E-book olvasók
- Bundle topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest