- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
nincsnév007 #91 üzenetére
Igen, van lehetőség egyösszegű vásárlásra is.
-
nincsnév007
addikt
Ezeket a telefonokat Telekom előfizetés és egy összegben is ki lehet hozni ?
-
-
vacs
veterán
Az android alkalmazások topik lesz a barátod és az oldal tetején a topik összefoglalót ajánlom figyelmedbe!
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Luck Dragon #85 üzenetére
~ egy hét múlva írok róla, annyi idő kell a kiismeréséhez.
1 nap után:
Kijelző jó, rendszersebesség teljesen oké, akku rendben van (24 óra alatt merítettem nullára, 9ó kijelzőidő mellett, az utolsó 5% 35 perc YouTube 4K videó full fényerőn lámpa alatt), töltés egy Realme 18W-os töltővel ~2.5 óra (tervezek beruházni egy 25W-os PD töltőre majd később), a sztereó hang elfogadhatóan hangos és viszonylag kiegyensúlyozott (persze kissé féloldalas), a fapados Android egyelőre inkább zavar, mint nem (még keresnem kell majd egy csomó kiegészítőt, remélem van topikja az alkalmazásoknak), Wi-Fi6-tal hasít (kártya még nincs benne, ezt figyelembe kell venni az akkuidőnél is), fotózni max iratokat fogok vele, talán a Huawei Mate (első széria) óta a legrosszabb telóm ebben. (Honor 20 Pro-ról váltottam).
Bekapcs gomb katasztrófa, hogy szinte egyáltalán nem áll ki, vagy nincs mélyebben, állandóan keresnem kell, ebben egy tok esetleg segíthet majd.Hirtelen ennyi, kb egy hét múlva írok részletesebbet, egy hajszállal szerkesztettebb formában.
-
Aki huzamosabb ideje használja a Pro-t , szívesen fogadnám véleményét.
-
mobileman
senior tag
Na, basszus, akkor mégis van benne közelségérzékelő... Akkor megnézem jobban a telefont, hogy nem- e beállítás kell neki...
-
Tech 2 Laci is tesztelte a kütyüket. [link]
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Revvl 7 és Revvl 7 pro néven kell keresni Aliexpress-en tokot és üveget a telefonokhoz! -
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #76 üzenetére
Ez az idei Pro valóban előrelépés (igaz, volt is mihez képest fejlődni).
-
Legendd tesztelte a Pro-t [link]
-
-
DraXoN
addikt
válasz
Luck Dragon #71 üzenetére
Nem is értem... pokoli olcsó manapság egy erre való szenzor. olyan is van már aminél nem kéne kilyukasztani a kijelzőt (kijelzőn keresztül érzékel, nem infrás tehát hanem ultrahangos).
Persze olcsóbb nélküle, csak kicsit "sz*rrágás", nem kicsit drágák a készülékek mellette.
-
Ricardo
titán
válasz
Luck Dragon #71 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen hatásfokkal működik.
Van két A53-as a családban. Fel sem tűnt , hogy virtuális érzékelő van benne.
Több barátom, és ismerősöm használ Redmi-t. Többségüknek rendszeresen világít a kijezőjük, miközben telefonálnak.
Persze a legideálisabb, ha van fizikai közelségérzékelő, de az hogy virtuális, még önmagában nem katasztrófa. csak működjön rendesen. -
-
-
DraXoN
addikt
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Mondjuk ezért kár
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy amellett döntöttek.
-
-
Zol91
csendes tag
Használom egy napja, imádom És ma csinálnám meg a napi Duolingo és a mikrofon nem működik. Engedély van más alkalmazásban is működik a mikrofon de a duolingoban nem. Esetleg valakinek valami megoldása. Telefon probléma vagy duolingo?
-
mobileman
senior tag
válasz
Luck Dragon #56 üzenetére
Na, azt még nem próbáltam ki, mindjárt megnézem!
-
-
mobileman
senior tag
válasz
Luck Dragon #51 üzenetére
Magenta háttérkép csak bekapcsoláskor van, utána szevasz...
-
mobileman
senior tag
No, az eddigi tapasztalat, hogy hozza a formáját a telefon, teljesen jól működik ezzel a 8GB rammal.. Gyors, nincs gondolkozás, testreszabható, szóval amire kell, tökéletesen megfelel.. Fényképező is nagyon rendben van! Hang is rendben van...
Csak olyan vékony, hogy egy tok bizony jól esne, könnyen kicsúszik a kézből... -
DraXoN
addikt
alapból a fémlap akadályozná a töltést... de ha az apple féle "magsafe" (karika a tekercs köré) menő stílusú rögzítő és ilyen karika van a tokra ragasztva (vagy eleve "magsafe" tok), akkor nem akadályozza (nagyon).
Bár itt most csak általánosan beszéltem a QI töltésről más telefonnal van ilyen tapasztalatom. -
Zol91
csendes tag
Sziasztok! Pénteken rendeltem meg én is, kedden érkezik. Még nincs tapasztalatom vezeték nélküli toltessel. Van mágneses kocsis telefon tartó és egy fém lapot kellet a telefon (toka persze) határa ragasztani. Az a kérdésem ezt lehet majd használni vezeték nélküli töltéssel is vagy vegyek más kocsis tartót?
-
válasz
T0mBd1gg3R #50 üzenetére
Alap droid rendszer van rajta. Pár sajátos Telekom módosítással, mint például magenta háttérkép.
Érdemes elolvasni az elődök tesztjét.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #48 üzenetére
Nyers Android.
-
Milyen oprendszere van ezeknek? Full t-mobil, vagy valami nyers android?
-
Nekem még megvan az első generációs Pro, csak a Qi töltése bugos, így nem tudtam vezeték nélküli töltést végrehajtani, tehát marad a 15w-os Usb töltés.
Összességében teljesen oké és még mindig kedvelem a telót.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
mobileman #43 üzenetére
Részemről semmi extra kérés, ilyenek, hogy fülhöz emelve elsötétül, elvéve onnan ismét aktív a kijelző; beszédérthetőség és hangerő; WiFi-re könnyen csatlakozik mobilnetről hazaérkezve, vagy lassan, ilyesmik.
Ha minden jónak tűnik, az is jöhet, de ha valami nem oké, azt mindenképp. -
-
mobileman
senior tag
válasz
Luck Dragon #42 üzenetére
Ööö, ezt hogy kell? Ugyanis nem voltam egy nagy teszter, megvettem bármilyen telefont, oszt használtam...
-
-
DraXoN
addikt
Kérdés számomra, hogy tokot vagy kijelző fóliát (vagy üveget) milyen módon lehet kapni a készülékekre. Csak a T-től? (amíg a készlet tart).
-
vodrosjozsi
addikt
Ahogy nézem az én csomagomban 3600ft-ért ez nagyon jó ajánlat
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
-
-
janeszgol
félisten
válasz
vodrosjozsi #27 üzenetére
Most úgy néz ki. Szoftveresen voltak rosszak az első genesek, de sokat javítottak rajtuk.
-
janeszgol
félisten
Basszus. Papíron mindkettő ígéretes. Nem ám eljutunk oda, hogy a legértelmesebb készülékeket a Telekom gyártatja.
-
vence
aktív tag
válasz
fornettisuti #22 üzenetére
Kb. olyan kereslet, mint írtam ...
nem véletlenül szórták ki töredék áron,
addig, amíg lehetett ...Nem olvastad az előző hsz-t ??
Ja, meg 0 € -ért csak-csak elviszik, egy - amúgy sem drága - előfizu mellé!@ juuzer
Egy render-kép nem igazán mérvadó,
élőben kell megnézni, látni.
A kameráknál meg úgyis csak a szám volt a fontos,
szóval ebben pár évvel azért le vannak maradva ...
Sok kamera ma már, csak az olcsó kategóriában menő, de talán már ott is kikopóban van.Azért akad más teló is Qi -val 100 alatt, csak meg kell találni ...
-
juuzer
addikt
A nagyobbik tetszetős. Külön plusz pont (ahogy már a korábbi szériánál), hogy van Qi-töltés.
-
fornettisuti
veterán
nem gondoltam volna hogy lesz második felvonás ezekből, de akkor csak volt rá kereslet
-
vence
aktív tag
Talán a T Tablet tesztjében írták (ami kb ugyanez a hw szokott lenni/volt), hogy nem feltétlenül minőségi a kidolgozás.
Más telót egyébként már rendesen leszólnának a SD 6 Gen 1 miatt.
Sógoréknál a Magenta 49 €-ért szórta ki az előző Pro-t már hónapokkal ezelőtt (sajnos csak helyi címre szállítottak ... ...)
Annyiért, azért elkapkodták, sőt még túl sok is lett a rendelés, de valamelyik tesótól(?) azért szereztek, hogy ne okozzanak csalódást a megrendelőknek!
Voltak, akik 5G Hotspot-nak vették meg, mondták is, h nagyképernyős MiFi-ként biztos, többet eladtak volna belőle!Van, ahol így mennek a dolgok.
Itt még dédelgetik egy ideig és biztos megvárják vele az új szériát, sőt ... (Most is akad pár korosabb készülék még a kínálatban, 2-3 GB -tal is!)Azért hasonló áron akadnak sokkal jobb telók, még a Telekomnál is ... (egyébként pedig az előfizetésben (10+ ezrek), bőven ott van a pótdíj, ha olcsóbban adná.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
bollokcs80 #18 üzenetére
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
vodrosjozsi #16 üzenetére
Ez olyan, mint amikor DVD-ken extraként volt feltüntetve az interaktív menü és a közvetlen jelenetválasztás.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #16 üzenetére
Tekintve hogy kb a 3.5mm csatlakozo ritka mint a feher hollo, eleg utos extra
-
vodrosjozsi
addikt
Ezen jót röhögtem azért
-
MikeWazowski
veterán
A pro tesztet várom.
-
Freel
tag
Arról van esetleg infó, hogy ez a széria is vegytiszta Androiddal jön? Mert akkor nálam instant buy. Főleg ha mint a múltkor, most is 66.000-ért adják a kettőt (nekem annyiba került).
-
bollokcs80
Korrektor
Ez jóval korrektebb, mint az első széria, kíváncsi leszek én is a tesztre. Vagy majd Bog megmondja róla a frankót a következő videóban.
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Mármint mi mindent?
A gyártóról semmit nem írnak.
-
-
Diák66
őstag
Ki lehet a gyártó a Telekom mögött? Nem tűnik a pro rossz ajánlatnak.
-
Kíváncsiak várom a Pro tesztjét majd .
-
-
-SanyiX-
csendes tag
A kamerákkal kapcsolatban: mindkét modell 2MP-es mélység és makro kamerát kapott (legalábbis most a magyar Telekom weboldalán ezt olvastam, [link]).
Tesztekre én is kíváncsi leszek, de a specifikációk alapján + az 5 év szoftveres támogatással egészen jó ajánlatot képezhetnek a kategóriájukban
-
roli543
őstag
Naaa. Ezek egész jó ajánlatok, de várjuk meg a tesztet
-
Ricardo
titán
A Pro első hallásra használhatónak tűnik.
-
DraXoN
addikt
hmm... mondjuk a PRO verzió ezzel akkor a legolcsóbb QI képes új telefon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest