- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
"ez kicsit úgy hangzik nekem, mint a régi duma, hogy a lövöldözős videójátékok gyilkosokat faragnak a gyerekből."
Ez egy ostoba leegyszerűsítés, egyetlen paraméterét figyelni egy jelenségnek: hogy nem kezd minden úgynevezett játékos öldökölni, tehát nincs változás.
Már évek óta nemcsak a józan ész alapján képzelhetjük el, hanem megfelelő igényű tanulmányok állításai alapján is, hogy a mocsok, aljadék szórakoztatóiparból áradó véres-erőszakos-brutális szemétözön, a helyzetek erőszakos megoldásai, az örömérzés ezekkel való összekötése - és a lista igen hosszú, ha nem végtelen -, milyen módon ivódik be az elmékbe és teszi őket tönkre ezáltal is sz.rabb hellyé változtatva a világot.
Csak most úgy állunk, hogy mindez az emberek 99 százaléka szerint normális, és mint tudjuk, mindig az a normális, amiről a többség azt állítja, hogy normális. De ettől még leginkább szakembert kellene meglátogatnia mindegyiknek. Tudjuk, milyen szakembert.
-
Zedz
addikt
Az a baj, hogy szerintem ez egy teljesen valós dolog, amit a cikkben állítanak. Szoftverfejlesztéssel foglalkozok már kicsivel több, mint 10 éve, és az utóbbi hónapokban egyre többet és többet használtam AI eszközöket a napi munkához. Azt vettem észre magamon, hogy sokkal kevesebbet foglalkozok egy-egy problémával, meg sem erőltetem magam "majd generál valamit az AI" alapon. Ha elsőre, másodjára... stb nem sikerült, akkor sincs gond, hiszen addig iterálunk rajta amíg csak összejön. Közben a végeredmény (a kód minősége) közel sem olyan, mint amúgy ennyi év után magamtól elvárhatnék.
Szóval elkezdtem detoxolni, kézzel hajtani megint és maximum konzultálni az AI-al, hátha van ötlete valamire vagy esetleg irányba tud állítani, ha elakadok. Muszáj tudatosan használni, mert nagyon gyorsan el lehet tompulni mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest