- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
pl most. Ment a chat.hu.(Javát használ) Elindítom a webkamerát, kikapcsolom, erre szétcsúszik a kép, Feladatkezelő-nagynehezen rámegyek a firefoxra, a memóriahasználata ekkor 110mega! és kilövöm, ekkor minden helyreáll. gatya
-
fradi81
veterán
Na a lényeg. Régebben Azureust használtam (java-s letöltő progi), majd egy idő után amikor pl bekapcsoltam a tv-progit, vagy filmlejátszást, bármit ami video, szétcsúszott a kép, procihasználat egekbe, jóesetbe ki tudtam lőni, ha láttam valamit a képen. Most újból elővettem az azureust és kb egy hét után megint előjött a hiba amikor valami videó lejátszás kezdődik, még úgy hogy az azureus nem is fut. Volt valakinek hasonló baja? Elég idegesítő kezdek megőrülni ebbe a sok resetelésbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest