Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Vyndree #21255 üzenetére
Figyeld
igaz nem teljesen írtam pontosan, amikor rövid záridővel fényképezek, akkor nem ír semmilyen zajszűrést, ha hosszú záridővel fényképezek, akkor igen.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a képélességet rontja, élesben még nem használtam a bulbot, de ha élesben használtam volna, akkor kikapcsoltam volna persze.
Igen tisztában vagyok vele, hogy állványon ki kell kapcsolni a stabit meg a többi dolgot, de ez most tökre nem is lényeg, mert nem arról beszéltem, hogy hogyan kell a legélesebb képet csinálni a csillagos égről, én csak azt szerettem volna ezzel bizonyítani, hogy egy hosszabb záridő alatt több zajt termel a szenzor, mint egy rövidebb záridő alatt, azonos érzékenységen.
De egyébként itt van még egy oldal, ahol erről írnak. Minimális faktor, de attól még igaz. Na mindegy tényleg ne offoljunk. -
TunerJoe
senior tag
válasz
Vyndree #21253 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok. Nem mondtam hogy nagyon észrevehető, de azért 7 perc alatt szerintem már termel annyit, hogy látsszon.
De akkor egy példa:Az Olympus fényképezőgépemben többszörösen akkora szenzor van, mint egy telefonban, de pl egy nagyon hosszú bulb után kiírja, hogy csinálja a zajszűrést, meg akkor is ha iso 100on fotóztam.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Vyndree #21251 üzenetére
Nálam nincs 50-es ISO 3rd party appal sem, de mindegy, nem ez a lényeg.
Függ a záridőtől, hiába alacsony az érzékenység, a pici szenzor sok pixellel látható zajt termel egy nagyon hosszú záridő alatt, attól még, hogy még közepesen hosszú záridőknél sem látszik feltétlenül. [link]
-
justmemory
senior tag
-
justmemory
senior tag
-
justmemory
senior tag
válasz
Vyndree #21169 üzenetére
Én ezt olvastam, nekem még kell mobiltartót szereznem illetve valami megoldást találni arra, hogy a teleszkópra ráhekkeljem a telefont...
Néztem ezt az astrocam-et, de szerintem a pro módnál többet nem tud... Még a ZGCAM éjszakai módjával fogok próbálkozni, mert az 1149-es verzióban tudom állítani az ISO-t és az expoidőt szintén, de finomabban (és hosszabbra...?), mint az S20FE pro módja. Majd kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest