- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
válasz
Synthwave #90 üzenetére
Miert vagna haza egy vertikalis eger? Pont ez a lenyege, hogy nem vagja haza, mert az izmaid nincsennek kitekerve. Ha emeledet a poharat, attol sem megy tonkre. Amugy egy Sved kolleganom hasznalt egy nagyon specko eger-szerut. Kb az ujjebegyevel dolgozott csak. Megnezem a regi kepeim kozott, hatha megtalalom es belinkelem. Az is erdekes es jo megoldas volt izuleti problemakra.
-
azbest
félisten
válasz
Synthwave #91 üzenetére
én fórumozáson kívül nem írok sok szöveget, főleg programozok. Egyedül az zavar az utóbbi két fajtában, hogy valamilyen bill kombinációnál sikerül kiakasztani őket és f11 vagy f12 gombnyomásnak hisznek valami programozási karakter kombót, mert magyar kiosztáson az egyszerre nyomható limitjüket néha elérem, de reprodukálni fixen nem tudom
Meg persze van amelyik eleve olyan hitvány, hogy semmire sem jó (genius i100).. ja meg hát az évek alatt elkopott genius i200 után csak azt a rapoo-t találtam hasonólt magyar kisztással, annak meg írtam, hogy túl agresszív az energiatakaréskossága..
Szal nekem se csattogós lepkére, se nagy dizájnra meg misztikus kapcsolókra nicns szükségem. Csak itthon, magyar kiosztással töredéke a kínálat mint akár szlovák vagy más szomszédnál a kompakt billentyűzetekből. Fájásaim sincsenek a hétköznapi billentyáűzetektől.
Btw, kiosztásilag amúgy a Ducky One 2 TKL PBT jónak tűnik, viszont kivágnának az irodából vele [link]
-
válasz
Synthwave #77 üzenetére
Közel harminc évig elvoltam szimmetrikus egerekkel, nem okozott gondot a balkezességem.
Aztán jött a vertikális egér pár éve, ami ugye kizárja a szimmetrikusságot -- viszont vertikális után már soha többet hagyományosat... (A családban egy de facto eldöntött operációt is feleslegessé tett a vertikális egér.)
Úgyhogy vertikális balkezes kell. Van is, csak szívás vele a gombok felcseréltsége.
MaCS
-
válasz
Synthwave #74 üzenetére
Erre sosem gondoltam, de összegasonlítva a régi hagyományos egeremmel, elhanyagolható a tömegkülönbség.
Bár, gondolom, vannak tudatosan kikönnyített egerek, ami viszont a vertikálisok közé még nem jutott el.
Amúgy rohadt nagy szívás, hogy balkezeseknek nincs ésszerű alternatíva egér-/billentyűzetfronton.
MaCS
-
Predatorr
őstag
válasz
Synthwave #64 üzenetére
Melyik? Jó egérpadot nehéz találni, billből. meg volt drága Asus strix mechám, egy kupac sz.r, azóta meg egy jóés olcsó Volcano 10k körül, éa van.mégegy szuoer csöndes és kényélmes Trust lapos, nyomósom 10 éves, azzal sem kevés játékot.toltam végig. Sosem adnám egy komolyabb processzor árát egy billért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Notebookok, VGA-k, házak, hűtések, monitorok, egerek és padok mellett egy barebone klaviatúra is felbukkan.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest