- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
Keresek rendesebb 400W-os (esetleg afölötti) használt tápot (APFC-s,12 cm-es venti,mindenféle védelemmel)
-
ebegab92
senior tag
Keresek rendesebb 400W-os (esetleg afölötti) használt tápot (APFC-s,12 cm-es venti,mindenféle védelemmel)
-
ebegab92
senior tag
LOL
Már tag vagyok!
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #13533 üzenetére
Kispolskit xD
-
ebegab92
senior tag
16 GB-os Maxell pendrive eladó (USB 2.0 5 MB/s write,10 MB/s read) 3500 Ft. (Pici alku belefér
)
-
ebegab92
senior tag
Maxell 16 GB-os pendrive (5 MB/s írás,10 MB/s olvasás) érdekel valakit?
VAGY 4 GB-os Kingston? (ez gyorsabb a Maxellnél)
D-Link DI-524 router is van felesleges
PNY GeForce 9600GT 2013.02-ig garival! -
ebegab92
senior tag
Tescos Wengeres táskaakcióhoz való teli kuponfüzet érdekel valakit?
-
ebegab92
senior tag
Eladó PNY GeForce 9600GTvideokártya!
-
ebegab92
senior tag
válasz
martonx #13348 üzenetére
Nekem mondod?Múltkor vihettem szerelőhöz a biciklimet,mert teljesen szétment már majdnem a hátsó kerekem kerékcsészéje
1-2 centis kilengése volt oldalra menet közben.A repedések előtt én nem fogok lelassítani/megállni,mert azzal időt veszítek.Szimplán átugratok
Csak ez meg annyira nem tetszik a keréknek,idővel emiatt cseréltethettem ki.
De most jó kis duplafalú van benne,hogy felvegye a romos utakkal a versenyt
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
"Szólj anyádnak,adjon pénzt!"-Family Frost dallamára ez pont illik.És engem is irritál,mikor itt végigjárják a környéket.10-15 éve ez még lehet,hogy jó volt,de ma már ki vesz tőlük fagyit?Vagy akármit is?Elmegyek a hozzám legközelebbi bevásárlókp.-ba, oszt' veszek 6-700 Ft-ért 2l ehető jégkrémet. /vannak nagyon trééé,pancsoltak is ennél kevesebb pénzért/
De ez már inkább a nevetségesség kategória,hogy még mindig ezekkel a kocsikkal járják a környéket... -
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #13027 üzenetére
Üzletpolitika váltása történt
Őskacatok közül már csak a kisebb méretük miatt is csak a videokártyákat,processzorokat és RAM-okat gyűjtöm.Adatlapon ott van,hogy mit vadásztam össze magamnak.Ez nem olyan gép,amiért csak úgy bementem a boltba,megkérdeztem,hogy melyik a legjobb gépe,aztán vittem és csá.Ezért vérrel verítékkel kutakodtam,sokáig kellett vele szenvedni,hogy legyen minden (ház,monitor,webkamera,lap,proci,RAM-ok,táp,videokártya,HDD).Szóval nem 2 napos buli volt,de megérte küzdeni érte
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #13022 üzenetére
Max. 60 fokig engedd!Ilyen hőmérsékleten már nem szerencsés tartósan használni a gépet.55-60 fok még elmegy.Én a gyári Phenom II-es hűtőmet lecseréltem egy...Bulldozer hűtésére...Hát csodálatos akusztikai élményt nyújt,főleg 5-6000 RPM-nél (4 magosítani lehet,és amiatt kellett,de a hangja...
Keresek használt HyperTX3-at -
ebegab92
senior tag
Info tudás Level 99
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #12969 üzenetére
Én voltam tegnap este,és nagy volt a tömeg.Egyszerűen imádom
Klauzál téren meg valami tehetségkutató verseny VV4 Olivér műsorvezetésével
Volt Bio bor,és láttam zsírégető mézet is.Cső kukorica 350 Ft khhh-khhhh
,2 dl szódavíz a mobil szódavizes sráctól 100 Ft.Szóval az egyéb dolgok ára kissé magasak,a boroké meg szerintem nem nagyon változott.
És tényleg zavaró,hogy kb. úgy kellett üvöltözni a másiknak,hogy meghallja xD -
ebegab92
senior tag
Keresek bad sectoros SATA/SATA II-es HDD-t
-
ebegab92
senior tag
Eladó cuccaim
Vegyétek, vigyétek! -
ebegab92
senior tag
De ha S3 és tud 3D-t,az is jó.Csak legyen egy olyan karim is PCI-ban,ami már tud 3D-t.
Van eddig:
-S3 Vision 968
-S3 Trio64+
-S3 Virge/DX
-1 MB-os Cirrus Logic
-Valami ősrégi ATI
Ezek mind 2D-t támogató karik -
ebegab92
senior tag
Keresek gyűjteménybe ATI Rage 3D PCI-os videokártyát
Akármelyik generációs jó (bár a minél fiatalabbnak jobban örülök)
-
ebegab92
senior tag
Keresek használt GTS450-et vagy ezzel kb. egyenteljesítményű és -értékű ATI videokarit
-
ebegab92
senior tag
Windows 8 DVD lejátszási képesség nélkül (kivéve a drágább "nagyobb tudású" csomagban)... Ez elég gáz szerintem.Nem gondolnak arra,hogy nagyon sokan világszerte még jó esetben is CD-t használnak...A DVD meg már luxus még itthon is (ha a bolti árakat nézzük).De most komolyan akkor mire mentek le adatokat?Ok,hogy van külső HDD-m,de annak kapacitása véges.Gondolom lesz akkor mindenkinek x GB-nyi tárhelye a "Felhőben".De most,ami 25 GB-os Skydrive néven van meghirdetve,az kinek elég?
És akkor miért DVD-n adják ki a Windows 8-at,ha utána már csak egy dísz marad a gépben?Ez szerintem elég FAIL-szagú oprendszer lesz
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
válasz
lorcsi #12622 üzenetére
Az a hét csatorna szerintem igen (RTL,TV2,M1,M2,Duna,Duna II,angol hírcsatorna,DIGI-s reklámcsatorna).Néha ilyen zöld pixeleket dob (gondolom ingadozó jelerősség+kicsike antennája van),de ha nem ezen akar az ember éjjel-nappal TV-t nézni,hanem csak pl. nyaralásra vinné vagy otthon néha (mert nincs kedve és pénze az embernek TV-re előfizetni),akkor szerintem ennyit megér.Van 6-7 ezerért is,tudásra kb. ugyanolyan.Az Árkádba költözött szuper elektronikai üzletet mellőzd,mert kissé irreálisak az árak
Nézz körbe a városi PC boltokban,de az ilyen cucc mindenképp 5-5,5k-nál kezdődik
A kezelőfelület viszonylag jó,sok lehetőség,rádiózni is lehet vele... bár ezt nagyon nem használtam -
ebegab92
senior tag
válasz
lorcsi #12613 üzenetére
Én vettem occsóért (5500 Ft-ért) még nyáron egy MyAudio DVB-T vevőt.Elmegy szerintem,de az antennát a párkányra kellett raknom,különben a jelerősség nagyon leesett.Néha kicsit beszaggat (másnak szokott TV-vel vagy hasonló eszközzel?),de komolyabb baj szerintem nincs vele.
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #12565 üzenetére
Ám a Tecsó Express és Extra 0-24-ig nyitva vannak
Reméljük túlélted az estét
Ha éhes az ember és nincs kaja,akkor iszok valami jó édeset,vagy talán segít a gumicukor,de utána egyből kell menni aludni,hogy nehogy az éhségtől ne tudjunk
-
ebegab92
senior tag
Keresek valamilyen Windows 7 kompatibilis 1.3 MP-es webkamerát
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #12431 üzenetére
Nekem is csak az volt a bajom a P3-as gépemmel (Pentium III 1.20 GHz+2x256 MB SD-RAM),hogy az az 512 MB SD-RAM kevés,hogyha vírusirtót,meg minden drivert meg egyéb programokat is rakunk a gépre.Ezért vadásztam olyan lapra,amibe 1,5 GB SD-RAM-ot lehet pakolni,mert legalább a felét tudtam volna belerakni (3x256 MB).Azóta változott az elképzelésem,inkább egy Socket A-s konfig lenne jobb (vésztartalék konfignak/hobbi gépnek/nosztalgia gépnek),csak nincs hozzá még mindig lapom
Pedig múltkor még volt egy nagyon zsír ASUS A7N8X-X Deluxe lap
-
ebegab92
senior tag
válasz
regvoltrossz #12404 üzenetére
És milyen oprendszer van rajta?És hogy viszi a böngészést (gondolom letiltott flashtartalommal megy)
-
ebegab92
senior tag
válasz
regvoltrossz #12390 üzenetére
Vagy szerezz egy USB hubot.Nekem 3 van,és néha nem elég,így szereztem egy használtat,amin 7 kimenet van (ehhez már külön táp van
) Táp nélkül is megy,de akkor nem az összes csatlakozó.
Nevezetesen ez az:
-
ebegab92
senior tag
Sikerült EASEUS Partition Recovery-vel visszavarázsolni.Hogy mik tűntek el azt nem tudom,elvileg semmi,mert GetDataBack nem jelezte,hogy lett volna törölt fájl
azt így áthúzva jelzi.Mindegy,ennek is el kellett jönnie,most már ilyet is tudok csinálniPartíció visszaállítás
És relatíve gyors volt mert kb 20 perc alatt végzett.
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Véletlenül mellényomtam formázáskor,és olyat kezdett el letakarítani,amit nem akartam (külső HDD).Gyorsan megállítottam,de ugye a fájlrendszer típusát elvesztette,jelenleg RAW típusú.Ötlet,hogy NTFS-re hogy állíthatom vissza formázás nélkül?
-
ebegab92
senior tag
2000 Ft-ért milyen viszonylag jó hangminőséggel rendelkező hangszórót tudtok ajánlani?
-
ebegab92
senior tag
Kis hazánkban lesz-e Iron Sky a mozikban?
Egyre jobban érdekel
-
ebegab92
senior tag
Használt 17-19"-os LCD TFT monitort keresek,minél alacsonyabb válaszidejűt
-
ebegab92
senior tag
válasz
SirRasor #12023 üzenetére
Anno én is meg húgom is kapott 1-1 doboz LEGO-t,amikben voltak figurák meg egy rakat kocka 2x1-8x1 2x2-4x2 + a harmadmagasságú elemek,műanyag lap
És pont azért kaptuk,mert jó játék és relatívan nem volt drága.Később ki lett egészítve egy nagyobb műanyag lappal,hogy legyen mire építkezni
-
ebegab92
senior tag
Neeeee,ilyen LEGO halálcsillagot mindig is szerettem volna kis koromban
Csak akkor is a horrorisztikus ára miatt nem vettünk
Csak a "mezei" LEGO maradt nekem xD Azért nagyon elszálltak az árakkal,mert pl. a Ninja Go 2500-2700 Ft!!!Mit kapunk érte?Egy figurát,egy-két kártyát,egy korongot v. mit,meg vmi user's manual féleséget...Totál megéri.És,ha a gyerek ezt meglátja,vetet az emberrel egyet,aztán még egyet,utána már az egész széria kell neki...Utána a 2.-3. stb. generációs bizb@szok.Lásd: Bionicles...
-
ebegab92
senior tag
Használt 17-19"-os LCD TFT monitort keresek (pixelhiba mentes+esetleg DVI videokarit tud fogadni)
-
ebegab92
senior tag
Keresek:
-használt TFT monitort (pixelhiba mentes),15-17"-os,nem kell semmi extra tudás (HD,3D,stb...),DVI csati jó,ha van
-elfekvőben lévő Socket A-s lap -
ebegab92
senior tag
Elfekvőben lévő Socket A/ 462-es deszkát keresek
Frenky89: valami ilyesmire gondolsz?
-
ebegab92
senior tag
válasz
martonx #11720 üzenetére
Néztem én is a videókat...Kész káosz.A GUI-ja egyszerűen egy katasztrófa.Mobilon még elmegy,de még azon se nagyon tetszik,de desktop gépen...Anno a Win7-et alig vártam,hogy kipróbálhassam,de ez nem hozott lázba.Szívesebben szórakozok egy Windows ME-vel vagy 95-tel mint ezzel.
-
ebegab92
senior tag
Én még ki sem próbáltam az új csoda Winfost
Amikor próbáltam volna,akkor sem ment,mert BSOD-t dobott a VMWARE-en belül...
-
ebegab92
senior tag
Van valakinek elfekvőben valamilyen Socket 462-es/A-s lapja,ami Athlon XP-t támogat?
-
ebegab92
senior tag
Keresek üres DVD-ért,sörért MŰKÖDŐ PCIe videokártyát.Vésztartaléknak kell,teljesítmény nem érdekel.64-128 MB kategóriába tartozó karira gondolok
-
ebegab92
senior tag
Keresek üres DVD-ért,sörért MŰKÖDŐ PCIe videokártyát.Vésztartaléknak kell,teljesítmény nem érdekel.64-128 MB kategóriába tartozó karira gondolok
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Ismerősnek keresnék 2 magos AMD procit notiba (Dell Isnpriron M5030 A02),mert a Sempron II M110-e elég harmatos teljesítményű.Ez S1g3-S1g4 tokozású proci,DDR3 vezérlővel.
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
MicroUSB-s töltő kellene.Samsung Galaxy Ace-em van.
Input 100-240V 0.15A
Output 5V 0.7A
Sürgős! -
ebegab92
senior tag
Kellemes Húsvétot kívánok Mindenkinek!
-
ebegab92
senior tag
válasz
macilaci78 #10593 üzenetére
Ez kicsit a Minecraftra emlékeztetett
-
ebegab92
senior tag
Lehet,hogy mégis lesz valami a "pálgium"-ügyből?
Cikk itt -
ebegab92
senior tag
Az Intel bejelentette legújabb LGA-2011-re készített,minden idők leggyorsabb gyári órajelén működő processzorát: az új Core i9-et!
-
ebegab92
senior tag
Valaki,aki szentesi,le tudna hozni nekem egy procit?
-
ebegab92
senior tag
Keresek AM3-as Athlon II X2/X3/X4 processzort.Sempron csak akkor érdekel,ha kétmagosítható
-
ebegab92
senior tag
Még mindig keresek AM3-as Athlon II X2 vagy X3 processzort.Sempron csak akkor érdekel,ha kétmagosítható
-
ebegab92
senior tag
Keresek AM3-as Sempront
Még Athlon II X2-es is érdekel
-
ebegab92
senior tag
válasz
madstunt #9713 üzenetére
Igen,ezt tudom.8000-ért árulja 1-2 emberke itt PH-n is (apróhirdetéseknél).Arra én is rájöttem,hogy az elég eszetlen dolog,hisz 10 ropiért egy X2-es Athlont lehet venni.Az enyémet,úgy szereztem,hogy nem tudta a tulaja,hogy mit tud,így nem is annyiért volt,mint amennyiért a kétmagosítható lenne.
-
ebegab92
senior tag
L2 cache-t valami Windows-os módszerrel le lehet tiltani?
-
ebegab92
senior tag
Keresek még mindig unlockolható AM3-as Sempron 140-145-150 processzort
2.magja stabil legyen értelemszerűen.
-
ebegab92
senior tag
Havernak keresek egy használt AM3-as Sempron 145-öt (150-et). 2.magja feloldva stabil (legyen),lehetőleg alapfeszen
-
ebegab92
senior tag
Maximum 15 ezerért milyen MP3-MP4 lejátszót tudtok ajánlani?
Belső memóriája legyen + microSD-vel bővíthető legyen + jó akku élettartamú -
ebegab92
senior tag
DIGI
-
ebegab92
senior tag
Valakinek nem kell egy Socket 478-as Pentium 4 2.40 GHz-es, 1 MB L2 cache-es, 533 MHz FSB-jű, 90 nm-en gyártott csodajó Prescott magos CPU?
-
ebegab92
senior tag
Az ABIT mostanra tényleg befejezte pályafutását
Google még kilistázza,de rákattintva a linkre,már nem nyitja meg többé a weblapjukat.Így sem pont 2012.02.29-én kapcsolták le,hanem valamikor tegnap (valószínűleg).
R.I.P. ABIT
-
ebegab92
senior tag
válasz
FoxiestFox #8843 üzenetére
Ez nem mezei mikroUSB?
Csakhogy ne legyen félreértés: van a sima USB,miniUSB,mikroUSBIlyet akárhol lehet venni szerencsére,mert univerzálisnak mondható
-
ebegab92
senior tag
válasz
LordVader80 #8803 üzenetére
SG-n írtak az Amiga-ról,próbálják azt is feltámasztani.Remélem én is,hogy sikerül feltámasztani az Abitot.Csak sajnos ahhoz sok pénz kell+sok támogató.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest