- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #93419 üzenetére
a stratos jol mer, nekem boven eleg a pontossaga, csak kerekparnal van egy bug, es nem birtam rajonni, hogy lehetne megkerulni. 70 koruli pulzusok 110 helyett.
ovvel jo, csak ugy meg zabalja az akksit az ora, 2 oranal tobbet nem bir.
tudom, azt majdnem megvettem, de a bicajon kivul elegedett vagyok az orammal, jo az, megszoktam.
-
tisn
addikt
válasz
PowerBuldog #93396 üzenetére
valasztasok? kar a dramatization, az elet megy tovabb.
de a nyelvtanulas az hasznos, soha nem art. apolonokent azert jobb kinn sokkal a ber, a melo meg ugyanaz.
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #93384 üzenetére
alapvetoen igen. nekem az a bajom, hogy mentalis problemakat tokeletesen alkalmatlan sebeszi eszkozokkel probaljuk kezelni.
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #93376 üzenetére
Ezen kívül érdemben belerúgott abba a szexuális kisebbségbe is, amelyik élne a lehetőséggel. Megfelelő időben elkezdett hormonterápiával egy rakás műtétet meg lehet úszni.,
ezeknek a gyerekeknek pszichomokusra van szukseguk, nem hormonkezelesre. ha valaki robotnak kepzeli magat, akkor sem mutjuk le a labat es csereljuk vastuskokra...a pubertasblokkolo kezelesek nagyon durva beavatkozasok, szigoruan tiltani kellene.
de ettol meg a kerdesek es a nepszavazas az hulyeseg.
az meg, hogy akkreditacio es kepzettseg nelkul senki sem mehet propahantazni az iskolakba az meg konkretan nem baj. (alapvetoen pszichomokusnak kellene ezeket az eloadasokat tartani, nem faszomsemismeri oket alapitvanyoknak)
millio helyen tevedsz bro.
erdemes megnezni az usa statokat, miota divat lett, mennyivel nott (elsosorban a neger nok koreben) az lmbtqsnak valjuk magunkat. boven a termeszetes arany (0.3-1% (bizonyos forrasok szerint 3)) felett.
-
tisn
addikt
barmi mast, mint az igent, tudnak ugy kommunikalin, hogy siker. szoval x-eld be az igeneket, igen buzi akarok lenni, igen, a gyerekeim is neveljek queer drag queenek mar hat evesen, stb...
debilsegre debil valaszt kell adni. (pedig amugy egyetertek nagyjabol a dologgal)
szerk: zsebre rakod azt a szavazolapot es nem adod le.
-
tisn
addikt
válasz
ShadowX #93231 üzenetére
tavaly 2x is estem nagyot, egyszer a vasarhelyin egy csaj szembejott a bicajuton (napfenypark fele tekertem). jobbra kihuzodtam, hogy elferjen beleakadt a pedalom a padkaba, atrepultem, alkaromrol, konyokomrol, terdemrol lejott a bor, jol oda is vertem. szerencsere semmi komoly, pedig 100+ kila vagyok.
masodszor meg deszki focirol tekertem haza nyaron, kicsit szemerkelt az eso, a gellert melleti korforgalomban megcsuszott a hatso kerek, kiterultem mint a beka, de egy kis plezurral megusztam.
shadowx: az lehetett akar a fiam is, hiaba cseszem le, iszonyat veszelyesen megy a montival.
-
tisn
addikt
pilota, nalatok lehet mezt feliratozni?
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #93155 üzenetére
persze, a bicajomban pont ilyen van. most raktak ra uj sunrise vagy milyen csajnai fogaskereksort (nem volt shimano a nagykerben semmilyen aru)
sok penzert odaadnam, ha ennyire surgos, kis penzert meg nyilvan nem
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92954 üzenetére
sandorfalva a szmogtol eltekintve elheto falu vo't. de ott dragak a hazak. annal messzebb nem koltoznek, szvsz domaszek meg ami meg jo tavolsagra van.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92953 üzenetére
Hallottam olyanokról is, akik súlymellényt is vesznek a futáshoz.
beepitettet hasznalok. az jo, mert nem csak futasnal, hanem foci, uszas, bicaj mindennel velem van -
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #92624 üzenetére
a lencse kb. 110k volt, 2.5-os, vekonyitott, hoya (vagy zeiss lencse, mar nem emlexem) fenyre sotetedo, max karcallo bevonat, keret egy 40k-s jaguar, jo minoseg. 5+ evig hasznalom, jo minoseg preferalt.
a sima olvasoszemuvegem is 50k volt, elkepzelni se tudom mit adnak 30000-ert
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92560 üzenetére
hat meg az is brutal.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92558 üzenetére
az szep. az eredeti szaki mennyi lett volna?
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92556 üzenetére
zalarol hasonlok a tapasztalatok.
burkolasi m2 dij most mennyi itt szogeden? mashol valakinek nagy teruletet 4000-ert burkoltak, es allitolag az ma'n olcso volt...
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #92543 üzenetére
https://www.dalostuzep.hu/blog/tudja-ezeket-a-kondenzacios-kazanrol/
Tökéletes működéséhez a kondenzvíz energialeadásának hasznosulásához az kell, hogy ne viszonylag rövid ideig nagy teljesítménnyel, hanem minél nagyobb ideig, de kis teljesítménnyel és alacsony hőmérséklet mellett állandóan, de legalábbis minél hosszabb ideig működjön.
Tökéletes működéséhez a kondenzvíz energialeadásának hasznosulásához az kell, hogy ne viszonylag rövid ideig nagy teljesítménnyel, hanem minél nagyobb ideig, de kis teljesítménnyel és alacsony hőmérséklet mellett állandóan, de legalábbis minél hosszabb ideig működjön.
inkabb lejjebb vennem azt az eloremenot.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92483 üzenetére
regen hozzajuk hordtam takaritani a verdat, ajanlom.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92393 üzenetére
szinten cserzy, de nekunk ok vannak
https://kozoskepviselo.iwk.hu/
nalunk szokott lenni kozgyules, bar nem jarok
-
tisn
addikt
válasz
norbi2010 #92291 üzenetére
nekem a konyhabutor momaxos, valami nemet gyartmanyu "vacak", jobb lett mint asszony asztalos altal keszitettje... (az is lapszabaszatban gyartatja le, aztan ki tudja hogy sikerult osszeheftelnie.
a fotokon messzirol az asszonye is jol nez ki, de kozelrol sok a hiba
)
-
tisn
addikt
válasz
pilóta #92255 üzenetére
ronyo megane1-bol az 1.6-os (es 1.4-es) mocik rendkivul megbizhato, jo konstrukciok, egyetlen tipushiba a gyujtotrafo, de az nem veszes dolog. ezt a motort fejlesztettek tovabb, kesobb vna valami okoskerek benne, ami cseres lehet, de az ujabb modellekben (m2, m3, daciak) is bevalt motor ez. sajna mostanra ott is pocskoszoruk vannak, azokat mar nem ismerem.
-
tisn
addikt
válasz
pilóta #92252 üzenetére
nekem meg a megane (F...rancia) 17 evesen adtam el 400k km-el, motormegbontas nelkul, sok problema nem volt vele. pedig az elejen meg a gyari ajanlas 30k kmenkent csereltem benne motorolajat, elso 120k-t ugy tette meg. (igaz, az a javasolt elf szintetikus volt kb. 300k-ig csak az volt benne, utana mar nem foglalkoztam, ment bele a hordos castrol)
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92214 üzenetére
igen. van oltoanyag, mindenki oltathatja magat, akit eu okbol nem lehet, az meg hordjon ffp2 maszkot, vedje magat. aki direkt nem oltatta magat az meg hulye, azt nem vagyok hajlando vedeni, nyugodtan dogoljon meg, legalabb kevesebb idiota lesz a vilagon.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #92211 üzenetére
AZ. a tovabbfertozes nem gond, az oltottaknal nagy valoszinuseggel enyhe tuneteket okoz. aki nem oltatta magat az meg igy jart.
-
tisn
addikt
az hogy? 2003 1.6 77kw megane 6.5t evett atlagban.
-
tisn
addikt
válasz
lorcsi #92196 üzenetére
nekem az ido volt a fo problemam. haztol meloba, majd vissza 7 ora volt az ut, tomegkozlekedessel (jo exfelesegem kivitt a vonathoz autoval, az nem is tudom mennyi ido lett volna, jar Sandorfalvarol Szatymazra barmi is?) ha nem kesett a vonat, autoval meg 4 ora volt ugyanaz . (de minden 2-3 alkalommal volt keses)
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #92047 üzenetére
+1
-
tisn
addikt
válasz
martonx #91940 üzenetére
Kizárt dolognak tartom, hogy ne lenne olyan japán normál benzines autó, ami nem kombi, de egy kutya box is beleférjen hátulra. A hibridek pont nem a hatalmas csomagtartójukról híresek.
meg azt ertem, hogy a gyerek(ek) az prioritas, ahhoz valasztunk adott esetben autot. no de kutyahoz?! azt az evi 1-2 alkalmat, amikor elviszi az ember allatorvoshoz, azt megoldja barmilyennel (bar szogeden kb. minden sarkon van allatorvos, el lehet setalni) mas esetben meg tuti nem raknam be a dogot a verdaba... -
tisn
addikt
válasz
SirRasor #91933 üzenetére
meg soha nem futottam ilyen jo kmeket, szoval ne sirj. valami 6:02 a legjobb, ma 6:50-et mentem a szokasos 5km-en. havi egyszer futok 10km-t, hogy meglegyen a strava pleccsni
es reggel kell futni, akkor huvosebb volt/van. cserebe ma jo kis para volt, annal tan a szaraz meleg is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest