- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #59457 üzenetére
Huh. Valamit félreértettél.
Van egy több éves, használt passzív tápom. Azt ajánlottam a többieknek.
Nincs semmi "raktáron" csak egy csomó SD RAM, de az már évek óta mert senkinek sem kell. -
válasz
quailstorm #59453 üzenetére
De az. A 4. szó.
-
válasz
Vikitorony #59448 üzenetére
Satelit a Kossuth L. sgt.-n?
HaZse, lugosi: ki jön a tápért?
HaZse: Nem hívtál?!
-
Van valakinek eladó PCI-s IDE kártyája? Alaplap csere miatt hasznosítani kellene a meglévő IDE eszközöket. Win7 64bit alatt mennie kell. Sör-csoki?
-
Hú... Én azt a pacalt próbálom letölteni, de nem jön.
Még csak 10 de megszólalt a jelzés a kép láttán.
A kilókból én is feltöltök a közösbe ha adtok linket.Más:
Miképpen tudok titkosítani egy/több fájlt a pendrive-on úgy hogy bármilyen másik gépen hozzáférjek pl. jelszó beírásával (linux és win). Nem az egész pendrive-ot! -
-
Honnan lehetne "jó áron" venni esővíznek műanyag hordót? Most 2 150l-es vashordóm van amik szét fognak esni ha a rozsda már nem tartja össze őket. Kb. ugyanennyi kapacitás jó lenne. Ez már bevált.
Valami kapcsolat magánban? -
válasz
azbest #58465 üzenetére
Biztosan sok mindenben igazad van.
Nekem ellenpéldaként a Normaflore és társai meg a danon joghurt jut eszembe. Milliárdokért vásárolják az emberek és nem egy tanulmány bebizonyította, hogy egy árva baci se ér le élve a bélbe és ha mégis azt se fogadja be és nem szaporodik, mert minden ember egyedi rendszerrel bír.
Mégis mehet a reklám, eladhatók a termékek. No a paleolit ennél sokkal hatékonyabb.
A hype meg hype marad akár a tudomány akár a varázsló kelti. -
válasz
pilóta #58457 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam: Van az elméletében jónéhány logikátlan pont, szerintem. Olvasgattam pro és kontra.
Szerintem az a lényeg, hogy a "fejlett" világ fele túlsúlyos. Ha ezen elmélet mentén ezek egy része fogy és nem eszik liszteket meg cukrot akkor már megérte.
Amúgy annyi pénz van a spéci termékekben, hogy szépen el fog ferdülni a kommunikáció és rengeteg csaló fog megjelenni. Pl.: ez -
válasz
DarkByte #58445 üzenetére
Egy oldallal feljebb lekiabálták a paleolit étkezést, csak azért mert hülye az elmélete. De, az elméletétől függetlenül jó a hatása. Én január óta 3 kg-t adtam le vele. Ettem mint a gép csak cukrot, meg gabonát nem. Jó nagy oldalasokat meg szalámit, meg finom sajtokat. A krumpli meg a rizs is bejött néha, meg egy-egy igazi krémes is 2 hetente. Egyedül a kenyér pótlása nehéz (ha te sütöd) és drága (ha veszed).
-
Sziasztok!
Tud valaki küldeni egy olyan szerződést amit kis cég és külsős IT-s között köttetett? Természetesen magánban és személyes adatok nélkül.
Csak hogy mire kell figyelni. -
Csak a kedvetekért
bementem a Feketesas u.-i paleo boltba és ettem egy epertorta szeletet. A közepesnél kissé rosszabb, mint a tesco torta, de szerintem ezekből az alapanyagokból ez is bravúr.
vizslakutya: Torta is van megrendelésre, de egy 10 szeletes ebből 6900Ft. Drága egy hobbi az allergia... -
válasz
vizslakutya #58400 üzenetére
Szerintem minden nagyobb cukrászdának van egy-két diétás tortája. Ezek nem cukormentesek, csak répacukor-mentesek. Általában gyümölcscukorral vagy szőlőcukorral.
Én még nem láttam eritritollal, xilittel, vagy sztéviával készült tortát.
Sütit viszont igen, ha csak az édesség a fontos. Persze csak 2-3 fajtát cukinként.
(#58408) lupus_l: Na a Harmóniában pont van 3 féle ilyen süti.
Hátha tudnak tortát is! -
válasz
vizslakutya #58402 üzenetére
Ott nincs süti. Csak alapanyag. Nem cukor, hanem gluténmentes cuccok.
-
válasz
macilaci78 #58023 üzenetére
Kiszel Tündénél
-
válasz
FoxiestFox #57836 üzenetére
Fent van. Már takarítottam.
-
Kösz mindenkinek.
Egy generál kérdés: a TC-ben, ha a gyökérben (C:\) mindent kijelölök (hidden engedélyezve) és File/Elfoglalt terület számítását kérem, benne lesznek ezek a fájlok amikről írtatok (mindenféle temp+install fájlok+stb.)?
Mert ha igen, akkor mégiscsak más a baj és nem a fizikai foglaltság mert a TC 66GB-ot mutat. -
-
Van egy AMD X2-es PC. Benne egy Intel 320-as, 120GB-os SSD. Azon egy 32 bites W7. Az SSD-n csak 8.2GB szabad hely van. Ez biztosan nem igaz. Ha a TC-ben oda-vissza összeadom a fájlok elfoglalt területét csak 66GB. Miért látja többnek az elfoglalt területet és hol a hiányzó?
Olyan érzésem van, mintha a Képek, Videó, Zene gyári mappák két helyen is meglennének.Valakinek valami ötlete, hogy miképpen hozhatom vissza a hiányzó területet?
-
válasz
Rimuru #57650 üzenetére
Én a RET-et ajánlom, ha rendes, mai cucc kell. Nem tudom milyen régi a katalógusuk, de online kell összerakni a cuccot, aztán kapom az email-t, hogy megjött és bemegyek érte. 5 perc. Az egyetlen, nagy hibája, hogy drága, de az kiemelkedően.
A szatellit-nél szinte már semmi sincs. Tiszta biztonságtechnika lett.
A Petőfi sgt.-n is jobb, ha a NET-en kezded, aztán ha valamit nem értesz vagy itt kérdezel, vagy telefonálsz.
Ennél olcsóbb csak Budapesten van - néha félárnál is olcsóbban - de a szállítás megdobja. Pár ezer forint esetén már elgondolkodtató.
Többször vettem az Ebay-ről 5 alkatrészt, 1 ugyanolyan RET-es árán. -
válasz
FIREBLADE78 #57213 üzenetére
De, talán egy telefont megérne...
-
válasz
FIREBLADE78 #57197 üzenetére
Ne kapd fel a vizet! Eltévesztetted a tizedesvesszőt.
Itt a gyári cucc. -
válasz
FIREBLADE78 #57194 üzenetére
Komoly lehet az a laptop. Max 400W
Univerzális töltő akció itt.
-
válasz
LordVader80 #56338 üzenetére
Én nem választottam. Rám ragasztotta egy kedves rokon. Kézzel-lábbal tiltakoztam, de hiába. Okosabb enged alapon mindenhová ezt írom be évtizede.
Más:
Milyen progival lehetne a telefonnal felvett videóról eltüntetni a kézremegés okozta szédítő élményt. A fejem fölé kellett tartani és nem bírta a hidraulika végig. -
Tudtok valami linket, cikket arról, hogy mit jelent a bolti-, meg csak szoftver, teljes- 1+2év garancia kifejezések?
Vennék a lányomnak egy Sony z1 compact-ot. Jó nagy a szórás az árban, de nem tudok eligazodni a feltételek között.
Van valakinek tuti tippje hol lehetne biztonsággal, garanciával vásárolni ilyen telefont az olcsóbból? -
Még egyszer megpróbálom hátha valakinek most lett felesleges:
Keresek alacsony 4-5 cm magas hifi cuccot ami döglött, de a háza még értékelhető állapotban van. Jobb ha fekete, de nem feltétel.
A régi tunerek és dvd lejátszók közt vannak ilyen házak.Ára a sör-csokinak megfelelő kp.
-
válasz
vizslakutya #54178 üzenetére
Köszönöm. Nem kérem. Nem fér be.
Valaki másnak felesleges "vékonka" 4-5 cm magas döglött hifi cucc aminek a háza még jó állapotban van? CD v. DVD lejátszó, tuner, stb.
-
Megint összekalapáltam egy netrádiót. Szeretném betenni a HiFi cuccok közé.
Keresek alacsony 4-5 cm magas hifi cuccot ami döglött de a háza még értékelhető állapotban van. Jobb ha fekete, de nem feltétel.
A régi tunerek és dvd lejátszók közt vannak ilyen házak.Ára a sör-csokinak megfelelő kp.
-
válasz
ShadowX #53378 üzenetére
Gondolom a gyakorlatban az összes ámerikás film meg elmehet a búsba. Azt mondják akik már láttak közelről lövöldözést.
CanibelZ:
Van fogóm a "bogyó" RJ45 csati rányomására kölcsön. Ha kialakult mi lesz akkor írj privit!
Esetleg felviheted ezekkel az új 230-on kommunikáló cuccokkal is. Néha akcióban már olcsóbb egy pár mint a másik router.dying_star.
Van olyan is a fenti cuccból aminek a másik vége egy wifi hotspot. Felhozza a jelet a 230-as hálózaton és újra szétszórja. -
válasz
FoxiestFox #53344 üzenetére
Én se használtam soha, csak tudom mi az. Rejtő?
-
válasz
FoxiestFox #53328 üzenetére
Régen boxernek hívtuk és nem volt ilyen dizájnos.
-
Sziasztok!
Úgy néz ki "megmurgel" a nyomtatónk. Otthonra havi pár oldalra kellene. Színes és ff.
Elolvastam egy jó kis összefoglaló írást, hogy milyen technológiát válasszak: fejjel együtt cserélhető patronos tintásat.Típus javaslat nem volt.
Kinek van tapasztalata a most kapható nyomikkal?
Melyiket vegyem?
-
Nem akarok. A GeekBuying-on találtam még ilyen tokot a tabletemhez. Most írtak vissza, hogy leállt a gyártás. Visszaadták a pénzt is.
Sajnos itthon nincs rá csak nagy, bumfordi bőrtok. Ez - innen nézve - jó lett volna.
Szóval nem látok más lehetőséget.Én már vásároltam, többször is, az Alliexpress-től. Még volt Internetes kártyám. Nekem minden megérkezett, ma is használom a cuccokat. Bankot váltottam. A családi kártya számát nem írom be sehová, főleg nem az ellenőrző kódot.
Köszi mindenkinek a tanácsokat, de egy 2000 Ft-os tokot bekockáztatnék, a kártyámat nem.
Valaki rendel mostanában? 10$ alatti értékű tablet tok.
-
Valaki szokott rendelni az aliexpress-től?
A Paypal nem játszik, a kártyaszámot meg nem akarom beírni. Beszállnék egy rendelésbe ha lehet vagy milyen más módon lehet ott fizetni? -
válasz
SirRasor #51987 üzenetére
Miért nem előre feltöltéssel használod? Ha nem hirtelen vásárolsz akkor jó az előre feltöltés is. Én először elutalom az összeget a paypal-re és 2 nap múlva vásárolok. 1-2 százassal többet, az nem tesz a sírba ha rajta marad. Majd legközelebb felhasználom.
Így a paypal nem tud leemelni semmit. -
Elvitték a hangkártyát, de már megint el akarok adni valamit:
Rollei Pictureline 9100 fehér digitális képkeret. 9,7"
Ajándék, még fóliás a kijelző, de nincs számla meg garipapír. Működik kipróbáltam. Legyen rá 1 hó privát garancia.
A boltban kb. 30 000, én odaadom 20 000-ért.Na mekkora lehetőség!!
FF.
-
válasz
quailstorm #50957 üzenetére
Van 3 db 2200uF 6,3V és 4 db 1000uF 6,3V. Maradt alaplap okosításból.
Pont 1500-as nincs.
Ha kell holnap elviheted.
FF.
-
válasz
SirRasor #50886 üzenetére
Amire nincs lehetőség arra nincs. Ez különbözteti meg a környezettudatos embert meg a Greenpeace aktivistát. Csakhogy emberből sok milliárd van aktivistából meg pár ezer.
Nem akarom leszólni őket, mert ők prezentálják a szándékot, de amikor heteken keresztül égetik a gázolajat, hogy üldözzék a bálnavadászokat, stb.
Csuda dolgok történnének a gazdaságban ha csak 1 milliárd ember fél évvel később cserélné le a mobilját.
Na az odavágna, jobban mint a greenpeace. Ha egyetlen (hülye)ember se venné meg az orrszarvúport hogy hegyesebb legyen a cerkája. Rögtön jót tenne az orrszarvú populációnak.
No addig meg... -
válasz
SirRasor #50847 üzenetére
Vízhasználat, villany, gáz (-1 fok a termosztáton), felszeded a szemetet a környezetedben, később cserélsz gépet, ruhát. bútort, nem dobsz ki kaját (na jó a romlottat igen de ez megint a felesleges vásárlás kategória), a bicikli ahogy írtad, mindent kikapcsolsz (ez vissza az áramra), és ami - szerintem - kulcskérdés, ezt megteszed a munkahelyeden, közintézményekben.
Azok az emberek akik otthon szépen becsukják ajtót ablakot szóval gondosan járnak el a kis kecójukban azok simán nyitva hagyják télen pl. a hivatal ajtaját ügyintézéskor, mert az közös és nem az övék (és persze mert azt nem ők fizetik). Otthon kikapcsolja a gépet de a "cégben" standby marad mert azon az 5 percen el lehet bukni a napot.
stb. -
válasz
SirRasor #50843 üzenetére
Szerintem meg pont itt bukik el a dolog.
Csak mi tudunk tenni ellene, csak éppen apránként és nem látványosan ezért nincs türelmünk egy életen át "helyesen" cselekedni.
Ha azt várjuk, hogy egy olajvállalat vezetője vagy egy "becsületes" politikus teszi meg akkor az sohasem lesz meg.
Igaz így elmondhatjuk, hogy ő volt helyzetben aztán nem csinált semmit. -
-
-
válasz
bitpork #50160 üzenetére
Akkor leírom a problémámat, hogy együtt tudj érezni velem.
A "régi" nokia E52-est szeretném felokosítani voip telefonnak. Megy a beépített voip SIM nélkül. Ezerféle beállítást próbáltam. Sikerült beregisztrálni a freevoipdeal-ra, meg a hasonlókra. Egy árva hívást sem tudok csinálni. mindig "hülyevagy" trillát kapok ami átmegy trilla+"ön az összes trial hívását elhasználta" üzenetbe. Nem szeretnék elbukni 10Euro-t ha nem tudom összehozni a jól működő kapcsolatot, de úgy látszik a befizetés nélkül nem tudom összehozni a kapcsolatot.
Ördögi körbe kerültem...
Van valakinek ilyen régebbi telefonon működő megoldása? -
Valaki használ közületek olyan voip szolgáltatást ahol igazán olcsón lehet magyar, vezetékes számokat hívni?
A Diginél olyan csomagom volt, hogy ingyen hívtuk az egész országot egy átalány díjért. Ezt megszüntették és a család meg rászokott.
Át kellene irányítanom őket valami olcsóbb megoldásra. A tiszta mobil megoldás nem jó, mert van még olyan rokon aki csak drótost használ.
Úgy nézem havi 150-200 perc között lesz a forgalom. -
válasz
Polemius #49598 üzenetére
Semmilyen általánosságban elsőbbséget sem feltételeztem. A kérdésem a kieg. tábla nélküli táblázott útra vonatkozott.
A megkérdezett szakemberek szerint a macisajt nem különbözteti meg a járműveket és ezért nekem is elsőbbségem van.
Az más, hogy a tervezőknek minden szabályos kerékpárút kereszteződésnél ki kellene tenni a kiegészítő táblát. -
Nekem úgy tanították, hogy macisajt (elsőbbségadás kötelező) nélkül a kijelölt kerékpárút és az út találkozása olyan mint bármilyen más utak találkozása, azaz egyenrangú. Ebből a jobbkéz szabály jön ki ami az első, balról jövő, sávban nekem ad elsőbbséget és a második, jobbról jövő, sávban meg az autónak. Hát én ezt nem hiszem el, hogy ilyen hagyjuk rájuk szabály az érvényes. Naná, hogy minden autós megadja az elsőbbséget, ha nem akar helyszínelni aznap.
Még egy érdekes kérdés: ha egy úttal párhuzamos kerékpárúton keresztezek egy bekötőutat a kijelölt kerékpárúton, és a bekötőútnak macisajtja van az rám is vonatkozik? Azaz az ő macisajtja engem is véd? -
Nálam a Kecskemétiben a Digi még a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest