- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
Es persze Boldog Ujevet Mindenkinek!
-
tisn
addikt
Az elektronikafüggő, és a legújabb plazmák is 5-6 éves fejlesztések, a a képfrissítése 100Hz, és nem rak be rendesen képeket, akkor bizony látszani fog, nem beszélve a forma1-nél az oldalirányú gyors mozgásokról, amikor az autót követte a kamera, és a környezet gyorsan mozgott, nem tudta a tévé rendesen megjeleníteni a dolgokat..
mondom, szar plazmad volt, nem abbol kellene kovetkezteteseket levonni
Egyetlen esetben nem erdemes jo plazmat venni, ha latod a plazma villogast...
De tolem nezheted a darabos, inhomogen, tulszaturalt, feketet nem ismero lcd-k kepet nyugodtan
Tobbiek: a plazmat nem a szifonhoz kell hasonlitani (ami nem igazan jobb a droidnal vagy a mobile winnel), inkabb vhs-betamax tortenet. (Es persze, vannak ismert hatranyai is.)
-
tisn
addikt
válasz
FIREBLADE78 #55164 üzenetére
szifont? Beleesett a klotyóba.
miert vetted ki? vegre a helyere kerult...
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #54954 üzenetére
nekem valoszinuleg kisebb reszben szolt, azert reagalok parat:
valoszinuleg dolgozom karacsonykor is (bar ugy terveztem 15-tol szalmaszalat se teszek keresztbe)
csaladdal nem gyulolet van, de az igazi az csak a magcsalad (kolkok, asszony), aposom, szuleim, ocsemek eleg tavol vannak (fizikailag es erzelmileg is)
evente egyszer jonnek el hozzank jo esetben, 2x eve minden karacsonykor mi megyunk, es mar rohadtul elegem van (mi azert 2 havonta kb. beugrunk az oregekhez)
hivtuk oket, hogy jojjenek el (ugye mi most 2 eve mar 200+ m2-en lakunk, elferne mindenki), anyamek ugye 2-en, ocsemek 3-an vannak, de minden telen mi pakoljuk tele az autot es utazunk 1000km-t a rokonokhoz
Es egyedul konnyu mindent idoben elintezni,
Nalunk az volt, hogy kb. 3 hete mondom az asszonynak beszeljuk meg, kinek mit. (Gyerekek meg listat is irtak, hogy mit akarnak.) O most nem er erre ra, dolgozatot kell javitani, keszulnie kell, nincs kedve stb... Most kb. 50%-os az ajandek beszerzesi allapot, holott neten kb. mindent be lehetett volna rendelni idore, igy marad a rohangalas, agybaj.
Jovore b@szok az egeszre, gyerekek kapnak 1-2 apro dolgot es elmegyunk inkabb wellnesezni, anyamek meg kapnak kepeslapot
-
tisn
addikt
keresek am2-es lapot
meg lehet vennek faternak egy lcd moncsit, 19-20-21 korul, keparany mindegy
pixelhiba ne legyen, privik johetnek -
tisn
addikt
am2-es alaplapot keresnek (ddr2-es ram menjen bele)
ismeros kodegenya tapot hasznalt
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #54726 üzenetére
Mellesleg a 7z/WinRAR telepítése PC-re a legbonyolultabb feladatok egyike ugyebár...
wtf?
alapbol kezeli a far manager 3. az meg ott van az utils konyvtarban, win ujratelepites utan is rendelkezesre allva
-
tisn
addikt
válasz
DarkByte #54526 üzenetére
Azt honnan lehet tudni hogy egy számla ÁFA mentes?
ra van irva
emag bf keraj vo't, sajna asszony odaig tokoreszett, hogy elvittek az asus trafo 103-kat
45k-ert (-afa) jo lett volna nagyon, kettot akartam venni
szerk: (igy mar konnyen el tudtam donteni, hogy azt, vagy a lg pad 10.1-et vegyem) (45k vs 60k, rendes aron viszont 55k vs 60, valszeg inkabb lg-t veszek)
-
tisn
addikt
válasz
martonx #54448 üzenetére
Hááát ha a hétfőn felmegyek, pénteken hazajövök ingázásnak tekinthető, akkor igen ingázok.
ez igen sz@r lehet
azert valasztottam ezt a melot, mert hetente-kethetente kell csak bp-re menni, amugy tavmelo, es tudok a csaladdal lenni elegetvolt masik hely, kb. 1.5x annyi fizuval, csak 8h bennulos (meg mondjuk delphi, ami mar elegge kifuto), de azt nem akartam bevallalni
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #54429 üzenetére
sz@r
-
tisn
addikt
válasz
viperabácsi #54271 üzenetére
laptop megvan, ssd megvan, beepito keret megvan
csak ki kellene szedni a dvd vesot, es berakni az ssd-t -
tisn
addikt
válasz
viperabácsi #54267 üzenetére
nekem lesz elobb utobb
-
tisn
addikt
Attól függetlenül, hogy palotapincsi, nekem nagyon sokat jelentett, egy kutya soha nem kér semmit a hűségért cserébe, és mégis jobban bízhatsz benne, mint bármelyik barátodban.
Remeljuk malaj nem olvasta, a vegen meg csalodott lesz
(kivetleesen egyetertunk, lakasba nem valo dog, de ha mar van, akkor pici legyen.)
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #54165 üzenetére
a dupla korforgalomnal van egy nagyon jo kinai alatorvos, olcso es garantaltan nem lesz tobb problemad a kutyaddal
-
tisn
addikt
válasz
martonx #54011 üzenetére
egyetemistakent azt hittem gazdag leszek, ha lesz lakasom, es barmikor bemehetek venni egy big mac-et/whoppert
az igenyek valtoznak, ahogy tobbet keres az ember
ja es a kolkok viszik a penzt rendesen, kertel mar fizuemelest?
valahol meg is ertem ricky fijjut, hogy malajt valasztotta a purgyek helyett :
-
tisn
addikt
svájcban úgy jó dolgozni, hogy 1 hónapot ott dolgozol aztán 3 hónapig itthon elvagy
majd megint 1 hónap svájc ... van egy ismerős aki így csinálja
van haverom aki ennel jobban csinalja:
itthonrol dolgozik fejlesztokent svajci cegnek, 1-2 havonta kimegy par napra
engem sajna nem vett be a bizniszbe -
tisn
addikt
válasz
Rhino666 #53966 üzenetére
ebbol csak szivas lesz sracok, bp de meginkabb valami normalis hely kulfoldon
mar megbantam, hogy mert nem szeretem bp-t, nem mentem a bojargabihoz a graphisofthoz (meg kis garazsceg vo't akkor, valtottunk par emailt), meg 2x evesen nem mentem az usaba, stb...
szakmailag es penzugyileg sem tul nagy perpspektiva szoged
(csak csokkenteni akarom a konkurenciat, nyugi
)
-
tisn
addikt
válasz
Rhino666 #53952 üzenetére
Egy éve vagyok a cégnél mezei BSc diplomával és még csak fejlesztő sem vagyok -- mégsem vagyok messze az említett összegtől.
Ezek szerint csak nem olyan rossz nálunk a fizetés szegedi viszonylatban.
kollega netto 400k-rol irt, az brutto 600k (persze sok helyen reszben zsebbe megy)
-
tisn
addikt
válasz
lorcsi #53944 üzenetére
mit kell tudni egy iylen 400-as fizuhoz?
5< ev tapasztalat, c++, java, .net
(webbel ta'n nehezebb, mobil cuccokat nem tudom)
a 7 szamjegy mar csopvez
a maximum amit lattam itthon mar, sima programozoi "fizubol", az 2M + afa/ho az cobol programozo (eleg vicces modon)
erdemesebb bp-n csinalni (vagy kulfoldon)
szoged eleg hulla, nyomott fizukkal -
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
sp3rhead #53886 üzenetére
Errol eszembe jut egy eset.
nekem meg az, hogy tegnap a gyerek ugy visitott a kadban, mint a malac, mikor olik
majd berosaltam, ugy megijedtempedig csak valamit hulyeskedtek a noverevel
meg jo, hogy senki nem lakik a szomszed hazban, a vegen meg ramhivtak volna a zsarukat, hogy kinzom a kolkoket
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #53565 üzenetére
okes
ezzel jobban jarnal (sokkal szebb) de a muanyag olcsobb
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #53563 üzenetére
famives kft
kituno minosegu fa ablakok -
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #53508 üzenetére
A kötőjel nélküli szolgáltatónál
westel, pannon, voda, digi, tesco, blue
mind kotojel nelkuli
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #53300 üzenetére
vettem vegy nike futocipot (futni, gyalogolni) de annyira kenyelmesnek bizonyult, hogy utcara is kizarolag azt hasznalom
igy csak kb. egy evig birja (kicsit szakadt, sportolni meg tovabb jo), viszont mikor akcios volt az utodja, akkor gyorsan vettem abbol is
nekem az ilyen papirtalpu, olcso (<10k-s cipok) mindenfele fajasaim lettek (pedig inkabb alkalminak hasznalom oket (ugyfelhez, oltonyben jarkalas, regebben meloba))
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #53165 üzenetére
meg annyi, hogy nem tudom, hogy valtoztattak e a ronyonal, de 120k helyett 100k-nal erdemes vezermuszijat cserelni (vizpumpaval egyutt)
de ezert markaszervizben is szolnak idoben
(de lehet, hogy a ronyo kozben mar javitotta a problemat/modositotta a szervizintervallumot)
-
tisn
addikt
a hmvh-s ronyoban vegig ott alhattam a kocsi mellett (sajna mar bezart) mikor markaszervizbe vittem
molnareknal ha szerencsed van akkor ralatsz az ugyfelterbol az autora
a sajat olaj annyiban jobb, hogy biztos nem a legolcsobb hordos castrolt rakjak bele, hanem a jo minosegu szintetikust, amivel a gyarbol kigordult a verda (mar persze ha nem susmusolnak)
-
tisn
addikt
Nem találtak fel semmi korszakalkotót az elmúlt 20 évben a kenőanyagok terén, ha 20 éve kellett a 10k-s csere, akkor most még jobban kell, mert még inkább ki vannak hegyezve a motorok.
LOL
-
tisn
addikt
válasz
lugosi #53139 üzenetére
mintha neked lenne benyas ronyod: a 30k a gyari ajanlas szerint is a maximalis olajcsere periodus, ha sokat jarsz varosban, akkor pl. erdemes gyakrabban cserelni. (De minta a meg II-ben lenne szervizintervallum jelzo, ami a hasznalati szokasok alapjan jelzi az idealis olajcsere idopontot.)
15-20k szvsz az idealis
(10k az pazarlas/kornyezetszennyezes, a jo szintetikus olajok tobbet birnak)
-
tisn
addikt
150ft/gb
kerem kapcsoljak ki
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #52981 üzenetére
tmart/ebay
nekem is az van a zseblampamban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest